Εντάσεις από τους κατοίκους Αγίου Κωνσταντίνου για τα σκουπίδια (video)

Εντάσεις από τους κατοίκους Αγίου Κωνσταντίνου για τα σκουπίδια (video)

Σεπτέμβριος 10, 2014 - 21:43
13 σχόλια

Ένταση μεταξύ των κατοίκων, των τοπικών προέδρων και της δημοτικής αρχής δημιουργήθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το θέμα των απορριμμάτων στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Βασιλείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι για το χώρο από όπου θα γίνεται η μεταφόρτωση των απορριμμάτων και συγκεκριμένα το οικόπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο στο κτίριο του Πολωνού. Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής θέλησε να εξηγήσει στους κατοίκους ότι ο χώρος αυτός είναι ο μοναδικός που μπορεί να πάρει αδειοδότηση κι ότι πλέον ο ίδιος και δημοτική αρχή θέλουν να λειτουργούν νόμιμα.

Βέβαια, υπήρξαν και οι εντάσεις όπως ήταν αναμενόμενο, από μεριάς των κατοίκων και ειδικά από έναν κάτοικο ο οποίος φώναζε και μαινόταν γιατί δε θέλει πάλι τα σκουπίδια στον Άγιο Κωνσταντίνο.

«Τα είχαμε και τα διώξαμε» φώναζε. «Δεν τα θέλουμε πάλι εδώ».

Οι κάτοικοι ήθελαν να λυθούν οι απορίες τους και έθεταν ερωτήσεις στο δήμαρχο είτε σε ήρεμο είτε σε έντονο ύφος. Μία φορά χρειάστηκε να επικρατήσει ο ηρεμότερος γιατί πήγε να ξεφύγει λίγο η κατάσταση, όπως ήταν αναμενόμενο αφού το θέμα των απορριμμάτων ταλανίζει χρόνια και όπως και να’ χει κανένας δεν τα θέλει δίπλα στο σπίτι του.

Ο κ. Παυλής δεσμεύτηκε ότι αυτή η κατάσταση δε θα συνεχιστεί άλλο και δε θα επαναληφθούν φαινόμενα Παλτώματος και Αγίας Τριάδας. Όλα πλέον θα γίνονται νόμιμα. Χαρακτηριστικά είπε:

Εγώ επιζητώ την νομιμότητα...

Επίσης τόνισε ότι σε περίπτωση που χαλάσει κάποιο αυτοκίνητο ή γίνει κάποια απεργία και δε θα μπορούν να σηκωθούν σκουπίδια, τότε δε θα πηγαίνουν τα απορριμματοφόρα στον Άγιο Κωνσταντίνο και τα σκουπίδια θα παραμείνουν στους δρόμους μέχρι να λυθεί το όποιο πρόβλημα.

«Δε θα μένει ούτε ένα κιλό κάτω»

Οι κάτοικοι ρωτούσαν και ξαναρωτούσαν γιατί να πάνε τα σκουπίδια στο χωριό τους και ο δήμαρχος απαντούσε λόγω νομιμότητας. Ένας κάτοικος παίρνοντας το λόγο θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ο ίδιος πίστευε  ότι αυτή θα ήταν μία ενημερωτική συνάντηση για τα σκουπίδια, αντ’ αυτού συνειδητοποίησε ότι ο δήμαρχος πήγε εκεί για να τους ανακοινώσει ότι ο χώρος είναι αυτός κι ότι το μισθωτήριο θα γίνει, απλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα στην τιμή.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εντάσεις για τα σκουπίδια


13 Σχόλια

έχει χάσει την μπάλα μόνο σε 10 μέρες που ανέλαβε! Στο βίντεο λέει στο 2.50 "...αν κατάλαβες ότι θα σου φέρουμε τα σκουπίδια εδώ... εγώ τι να πω" και στο τέλος παραδέχεται "...είναι ο μόνος χώρος αυτή τη στιγμή αδειοδοτημένος, εγώ επιζητώ την νομιμότα, αν αυτό σας καλύπτει... σας καλύπτει..". Καλά τα λέει και ο νεαρός. Τα είχα αποφασίσει και πήγε απλά να ανακοινώσει...

ΠΑΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΟΨΟΧΕΡΙΔΕΣ!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ?ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ?ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΞΥΛΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ?????? Η ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΙΧΕ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ????????????????

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑ Κ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΡΑΙΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ

Τι δουλειά έχει ο πρώην φίλε μου? Εχουμε δήμαρχο ή όχι? Βασίστηκε η προεκλογική του καμπάνια στο ότι έχει λύσεις για όλα ή όχι? Ας τα λουστεί τώρα. Αλλά εδώ δεν είναι Παναρκαδικός να φύγει νύχτα. Για 5 χρόνια είναι υπεύθυνος. Ας κάνει τα κουμάντα του.

Υδροφόρος ορίζοντας ονομάζεται η ανώτατη επιφάνεια των στηλών (όγκων) νερού οι οποίες σχηματίζονται όταν τα νερά της βροχής, διαπερνώντας το έδαφος, συγκρατούνται μεταξύ στρωμάτων πετρωμάτων ανόμοιας διαπερατότητας. Η στάθμη του παρουσιάζει μεγάλες εποχικές μεταβολές, είναι δηλαδή χαμηλότερη το καλοκαίρι και ψηλότερη το χειμώνα.

ΡΕ *** γιατί βιαζεστε;;;;;; Σε 4 χρόνια θα το έχει λύσει το θέμα........Όπως και ο δικός σας<<Ταλουμησαββακιστάν>> Γιάννης το έλυσε....... Τα <<Σμυρνέικα τραγούδια αυτός του τάμαθε>>(.Γιαννης πρώτος διδάξας)

Ν αγιάσει το χεράκι του παππού που πέταξε το μπουκάλι στον συγκεκριμένο ομιλητή. ΘΕΟΣ!!!!!!! Όσο για τα σκουπίδια φάτε Παυλή και βουλώστε το που θέλατε και την αλλαγή ***

Ο Σμυρνιώτης φίλε ανεβοκατέβαινε στα υπουργεία και βρήκε λύση με τα σκουπίδια μέχρι να ολοκληρώσει το διαγωνισμό η Περιφέρεια. Τη λύση δε αυτή την παρέδωσε έτοιμη στον Παυλή και με πληρωμένους 4800 τόνους. Ο Παυλής δε θέλει να την ακολουθήσει, όχι γιατί δεν είναι νόμιμη, αλλά γιατί απλά θέλει να εξυπηρετήσει τα μεγάλα συμφέροντα...

Ο Ασβος που πέταξε το μπουκάλι , ψηφοφόρος του Παυλή ήταν. Αλλά τι να κάνει ο άνθρωπος αγανάκτησε και αυτός με αυτά που άκουγε να λέγονται.

εντελωσ πληροφοριακα ο κυριοσ που δεχτηκε το μπουκαλι εχει εκλεγει με το σμυρνιωτη.ΤΥΧΑΙΟ????????????δε νομιζω.......

Οτι και να λεμε εμείς τώρα, οι υπογραφές έχουν πέσει, απλά οι φανφάρες γίνονται για να μη φανεί η χούντα του πράγματος. Πολύ απλά όταν ανακοινωθεί και επίσημα η λύση του Αγιου Κωνσταντίνου, ας ζητήσουμε να δούμε την ημερομηνία των συμβάσεων και θα μας λυθούν όλες οι απορίες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.