Χορεύοντας στην βροχή η Δόξα Μεγαλόπολης (photos&video)

Χορεύοντας στην βροχή η Δόξα Μεγαλόπολης (photos&video)

Σεπτέμβριος 10, 2014 - 22:03
0 σχόλια

Φιλική νίκη για την Δόξα Μεγαλόπολης το απόγευμα της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Α.Ε.Κ. Τρίπολης στην άτυπη επανάληψη του αγώνα της Κάρτσοβας με τους κυανομπλέ να κερδίζουν με σκορ 3-0 σε ένα ματς που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή.

Στο πρώτο ημίχρονο η Α.Ε.Κ. Τρίπολης πάταγε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα πρέσαρε δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα γκολ όμως σπατάλησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα Μεγαλόπολης έδειξε τις επιθετικές της αρετές φάνηκε πιο αποτελεσματική  από την Α.Ε.Κ. Τρίπολης και κατάφερε να σημειώσει 3 γκολ και να πάρει έτσι την φιλική νίκη. Για την ιστορία σκόρερ για την ομάδα του Πέτρου Καλαντζή ήταν ο Αλεξανδρής μετά από ριμπάουντ σε χαμένο πέναλντι και ο νεαρός Ντερντιάν που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Φιλική αναμέτρηση Δόξα Μεγαλόπολης-Α.Ε.Κ. Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.