Ένας «νίντζα» στο τέρμα της Κανδήλας

Ένας «νίντζα» στο τέρμα της Κανδήλας

Νοέμβριος 13, 2017 - 10:24
1 σχόλια

Τον Παναγιώτη Προκόπο τον γνωρίζουμε ως έναν εξαιρετικό μεσοεπιθετικό ωστόσο την εφετινή αγωνιστική σεζόν δείχνει το ταλέντο του και σε μία ακόμα θέση που δεν τον είχαμε συνηθίσει να αγωνίζεται.

Η μετακόμιση του Ρήγα Κόλλια στην ΑΕΚ Τρίπολης φάνηκε πως δημιούργησε κενό στον «άσο» της Κανδήλας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο με τον Παναγιώτη Προκόπο να φορά γάντια και να δείχνει και στην θέση του κίπερ το κρυμμένο του ταλέντο.

Έτσι λοιπόν ο «νίτζα»  εκεί που προσπαθούσε να παραβιάσει εστίες τώρα κάνει το ακριβός αντίθετο επιχειρώντας να υπερασπιστεί αυτή την σεζόν την πράσινη εστία της ομάδας του της Κανδήλας στο πρωτάθλημα της Β’ Αρκαδίας.

Μάλιστα η Κανδήλα με τον Παναγιώτη Προκόπο κάτω από τα δοκάρια της έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας έχοντας δεχθεί τρία γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές (από Νεστάνη 2 και από Ελπίδα 1).

Η Κανδήλα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου επικράτησε στο γήπεδο της με 3-1 της Ελπίδας με τον Παναγιώτη Προκόπο να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να έχει στο ενεργητικό του μια σπουδαία απόκρουση στο 89ο λεπτό με το σκορ στο 2-1 σε εκείνο το σημείο σώζοντας κυριολεκτικά την ομάδα του.

Η Κανδήλα με την νίκη της αυτή βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Αρκαδίας μαζί με την Νεστάνη και την Ελπίδα με 7 βαθμούς και μόλις έναν πίσω από την κορυφή.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κανδήλα καλύπτει όπως φαίνεται με επιτυχία εκ των έσω τα κενά της με την ομάδα του Γιώργου Προκόπου να είναι για μια ακόμα χρονιά πολύ ανταγωνιστική αποτελώντας ένα δυνατό και σκληροτράχηλο σύνολο όντας σταθερή αξία της Β’ Αρκαδίας.

 Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μπραβο Γιωργο!!!!! Ο καλυτερος προπονητης!!!!!!!! Παντα επιτυχιες!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.