Ένας επίλογος από τον Αρκά

Ένας επίλογος από τον Αρκά

Μάιος 05, 2015 - 09:19
0 σχόλια

Συγκινητικό το αδημοσίευτο τελευταίο σκίτσο του Αρκά για τις «Χαμηλές Πτήσεις»

Αδιαμφισβήτητα, ένας από τους πιο αγαπημένους -και πιο σαρκαστικούς- ήρωες του Αρκά είναι το σπουργίτι, αλλά και ο δόλιος πατέρας του, μόνιμο θύμα του γιου του από το 1991 που βγήκε από το αβγό. Ο Αρκάς δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook τον αδημοσίευτο επίλογο της ιστορίας του, με το μικρό σπουργίτι να έχει γίνει... σπούργος και πατέρας ο ίδιος, και να ομολογεί ότι αγαπούσε τον από καιρό πεθαμένο πατέρα του.

Στον επίλογο της ιστορίας -αν και τα κόμικ δεν έχουν ποτέ επίλογο- ο μικρός σπουργίτης συνειδητοποιεί ότι η ζωή δεν είναι δίκαιη, τα κόμικ όμως είναι, ενώ αναπολεί την επαναστατημένη του νιότη για να παραδεχτεί ότι ο συμβιβασμός σε μια φιλήσυχη ζωή είναι κάτι παραπάνω από αυτό που του άξιζε.

Ωστόσο, έρχεται ο νέος πιτσιρικάς να κάνει μαρτύριο τη ζωή του πρώτου, όπως ακριβώς συμβαίνει με τους γονείς και τα παιδιά, σε σπουργιτίσιες και ανθρώπινες οικογένειες. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φανατικοί αναγνώστες του διάσημου σκιτσογράφου με την ανατριχιαστικά καυστική πένα, έγραψαν στα σχόλια ότι δάκρυσαν διαβάζοντας το τέλος της ιστορίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.