Εγγραφή παιδιών στον Παιδικό Σταθμό Λεωνιδίου

Εγγραφή παιδιών στον Παιδικό Σταθμό Λεωνιδίου

Μάιος 05, 2015 - 09:10
0 σχόλια

Οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής γίνονται από 4 Μαΐου έως 15 Μαΐου 2015.

ΑΠΑITOYMENA ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΩΝ

Αίτηση
Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.
Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.
Ιατρική Βεβαίωση για την καλή σωματική & πνευματική υγεία του παιδιού καθώς & για τα εμβόλια και αποτελέσματα φυματοαντίδρασης (MANTOUX) που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών.
 

Για γονείς μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα. Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που οι ενδιαφερόμενοι κατέχουν, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων και αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του 2013 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψης ήαντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη ή εργόσημο (αντίγραφο εργόσημου και απόδειξη κατάθεσης
σε τράπεζα)
Για γονείς μισθωτούς του Δημόσιου τομέα. Βεβαίωση από την υπηρεσία του κάθε γονέα στην οποία θα αναγράφεται η σχέση εργασίας, η ημερομηνία πρόσληψης, το αντικείμενο απασχόλησης και το ωράριο εργασίας.
Για γονείς ελεύθερους επαγγελματίες. i) αντίγραφο της Δήλωσης Ενάρξεως Επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ. ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ότι έχουν καταβληθεί εισφορές, και ii) υπεύθυνη δήλωση περί μη διακοπής της άσκησης του επιτηδεύματος.
Για γονείς αγρότες απαιτείται βεβαίωση ασφαλίσεως από τον ΟΓΑ, ή βεβαίωση ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές.

Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το οικονομικό έτος 2014 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2013 έως 31/12/2013).
Υπεύθυνη Δήλωση οικογενειακής κατάστασης των γονέων του παιδιού
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων από τρίτες χώρες στους Σταθμούς εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης διαμονής σε ισχύ στην χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις(πράσινη κάρτα). Σε περίπτωση που έχει λήξει η άδεια διαμονής, απαιτείται και αίτηση ανανέωσής της συνοδευόμενη από βεβαίωση του αρμόδιου φορέα, ότι έχει κατατεθεί η σχετική αίτηση.
Εάν η ενδιαφερόμενη μητέρα είναι άνεργη (σε περίπτωση υλοποίησης της δράσης εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής από το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Δήμου Νότιας Κυνουρίας ), απαιτείται:

αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ
αντίγραφο Βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ,
αντίγραφο της εγκριτικής απόφασης επιδότησης του Ο.Α.Ε.Δ., εάν η ενδιαφερόμενη λαμβάνει ή έχει λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας και
Εάν ο σύζυγος είναι μακροχρόνια άνεργος, απαιτείται βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ ότι είναι τουλάχιστον δώδεκα συνεχόμενους μήνες άνεργος κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Αναπηρία Γονέων ή τέκνου με ποσοστό 67%: Προσκομίζεται αντίγραφο απόφασης Υγειονομικής Επιτροπής.

Παιδί ορφανό: Προσκομίζεται ληξιαρχική πράξη του αποβιώσαντος γονέα.

Άγαμοι γονείς: Προσκομίζεται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Διαζευγμένοι γονείς ή γονείς σε διάσταση:Προσκομίζεται βεβαίωση επιμέλειας αρμόδιου δικαστηρίου και διαζευκτήριο.

Και οι δύο γονείς φοιτητές: Προσκομίζεται βεβαίωση από την γραμματεία της Σχολής.

Γονέας στρατιώτης: Προσκομίζεται βεβαίωση από το Στρατό

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.