Σε εκδήλωση απελευθέρωσης άγριας ορνιθοπανίδας ο ΦΔ Πάρνωνα

Σε εκδήλωση απελευθέρωσης άγριας ορνιθοπανίδας ο ΦΔ Πάρνωνα

Μάιος 05, 2015 - 09:21
0 σχόλια

Ο Φορέας Διαχείρισης όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ANIMA) διοργανώνουν την Πέμπτη 7 Μαΐου 2015 στις 12:00 μ.μ. στην περιοχή του Γερακίου Λακωνίας, θέση Εκκλησία Αγίου Ιωάννη, εκδήλωση απελευθέρωσης άγριων ειδών ορνιθοπανίδας με σκοπό την επανένταξή τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Τα πτηνά φιλοξενούνται μέχρι σήμερα στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και είναι έτοιμα να ακολουθήσουν τη διαδικασία επανένταξής τους στη φύση.

Οι απελευθερώσεις θα γίνουν από μαθητές που θα επιλεγούν μετά από κλήρωση, και σε συνέχεια της εκδήλωσης ενημέρωσης για την προστασία της βιοποικιλότητας και την περίθαλψη της άγριας ζωής στην προστατευόμενη περιοχή που θα οργανωθεί από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης.

Ο Φορέας Διαχείρισης, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους σε θέματα που αφορούν στο οικοσύστημα της περιοχής, προσκαλεί όλους τους φίλους της προστατευόμενης περιοχής του όρους Πάρνωνα και υγροτόπου Μουστού, να παραβρεθούν στη μοναδική αυτή εμπειρία απελευθέρωσης  ορνιθοπανίδας στη φύση.

 

Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.