Έναρξη διεργασιών για το Πανελλήνιο συνέδριο «Πληροφορική και Εργατικό Δίκαιο» στην Τρίπολη (pics,vid)

Έναρξη διεργασιών για το Πανελλήνιο συνέδριο «Πληροφορική και Εργατικό Δίκαιο» στην Τρίπολη (pics,vid)

Οκτώβριος 07, 2017 - 11:44
0 σχόλια

Η ΕΔΕΚΑ σε συνεργασία  με το Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου διοργάνωσε το 16ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα: «Πληροφορική και Εργατικό Δίκαιο»   στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Σκοπός της «Ελληνικής Εταιρείας Δικαίου της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφαλίσεως» (ΕΔΕΚΑ) είναι η μελέτη, καλλιέργεια και έρευνα των θεσμών του δικαίου της εργασίας και της κοινωνικής ασφαλίσεως για την ανάπτυξη και προαγωγή της επιστήμης αυτών, τόσο στο θεωρητικό τομέα, όσο και στο πεδίο εφαρμογής».

Θέματα που αναπτύχθηκαν στο συνέδριο είχαν να κάνουν με το Εργατικό δίκαιο, με τον χρόνο εργασίας στην ψηφιακή εποχή, με την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων από την χρήση συστημάτων πληροφορικής και με τις επιπτώσεις των εξελίξεων της πληροφορικής στην αγορά εργασίας.

Πριν την έναρξη των διεργασιών του συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυνε, ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Τρίπολης Δημήτρης Κωστόγιαννης, ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και ο αντιπρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών Θωμάς Καμενόπουλος.

Το συνέδριο άνοιξε ο    Κώστας Παπαδημητρίου, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ αναπτύσσοντας το θέμα «Πληροφορική και Εργατικό Δίκαιο – Γενική Εισαγωγή»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πανελλήνιο συνέδριο «Πληροφορική και Εργατικό Δίκαιο»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.