Ελίνι Δημούτσος: «Από εμάς εξαρτάται η συνέχεια»

Ελίνι Δημούτσος: «Από εμάς εξαρτάται η συνέχεια»

Σεπτέμβριος 24, 2015 - 10:16
0 σχόλια

Ο Ελίνι Δημούτσος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ήθελε με πάση θυσία την νίκη κάτι που κατάφερε και έκανε ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως η η συνέχεια εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους και πως ο Αστέρας μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ελίνι Δημούτσος

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο: "Πιστεύω έπαιξε ρόλο το γκολ το οποίο δεχθήκαμε από κει και πέρα έπεσε η ψυχολογία μας γιατί είχαμε άγχος και θέλαμε πολύ να πάρουμε την νίκη με οποιονδήποτε τρόπο  σε αυτό το παιχνίδι και ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες".

Για την συνέχεια: "Από εμάς εξαρτάται η συνέχεια του πρωταθλήματος θεωρώ ότι η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο αρκεί να είναι συγκεντρωμένη και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ όπως έχει τύχει στα τελευταία παιχνίδια.

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται: "Δεν έχω πρόβλημα. Εγώ θέλω να παίζω και δεν έχω πρόβλημα σε ποιά θέση θα παίζω, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου και από εκεί και πέρα κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και όπου με χρειαστεί ο προπονητής εγώ θα αγωνιστώ."

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.