Έκθεση φωτογραφίας με αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα στην Τρίπολη (pics,vid)

Έκθεση φωτογραφίας με αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής στην Κούβα στην Τρίπολη (pics,vid)

Μάρτιος 05, 2019 - 10:45
3 σχόλια

Με εικόνες από διάφορες τοποθεσίες της Κούβας, που αποτυπώθηκαν από τον ερασιτεχνικό φακό του εν ενεργεία συμβούλου και Πρόξενου της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελληνική Δημοκρατία, Χοσέ Οριόλ Μαρέρο Μαρτίνες, «ντύθηκε» το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο "Με την Κούβα στην καρδιά" που διοργάνωσαν η Πρεσβεία της Κούβας στην Ελλάδα και ο Δήμος Τρίπολης.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν η πρέσβειρα της Κούβας κα Ζelmys Maria Dominguez Cortina και ο πρόξενος κος Jose Oriol Marrero Martinez.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε χορευτική παράσταση από τους μαθητές της σχολής «Son Cubano Academy, Τρίπολη»

Η διάρκεια της Έκθεσης Φωτογραφίας με τίτλο «Με την Κούβα στην καρδιά» θα διαρκέσει έως την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της Τρίπολης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr "Με την Κούβα στην καρδιά" στην Τρίπολη


3 Σχόλια

Οι αυθεντικές στιγμές της σύγχρονης ζωής δεν φωτογραφίζονται και αν φωτογραφηθούν δεν δημοσιεύονται γιατί αποτελούν στοιχείο του στενού πυρήνα -και σκληρού για όσους εννοούν από σοσιαλιστική ευημερία- των προσωπικών αναμνήσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.