Εκκλησιαστικοί ύμνοι στο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Χορωδίας Τρίπολης (photos+video)

Εκκλησιαστικοί ύμνοι στο Θρησκευτικό Φεστιβάλ Χορωδίας Τρίπολης (photos+video)

Μάρτιος 28, 2015 - 21:49
0 σχόλια

Συνέχεια των μουσικών εκδηλώσεων της χορωδίας Τρίπολης οι οποίες ξεκίνησαν με το καταπληκτικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι, και με την εκπληκτική, ερμηνεία, Θεία Λειτουργία και πανηγυρική Δοξολογία στον Ι.Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών κατά την 25η Μαρτίου, έδωσε ένα πρόγραμμα αποτελούμενο πολλές χορωδίες στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας και με συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης, το «6ο Πανελλήνιο Θρησκευτικό Χορωδιακό Φεστιβάλ Τρίπολης.  Συγκεκριμένα το πρόγραμμα τους παρουσίασαν οι χορωδίες, σχήμα La Vita της χορωδίας Τρίπολης, Αγίας Παρασκευής, και Σύρου.

Ενόψει του Πάσχα το πρόγραμμα ήταν θρησκευτικού χαρακτήρα και περιελάμβανε εκκλησιαστικούς  ύμνους των Πολυφωνικών Ελληνικών και Ξένων Συνθέσεων.

Να αναφέρουμε ότι πρωί της Κυριακής 29 Μαρτίου, όσοι εκκλησιαστούν στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου βασιλείου, θα κερδίσουν  αφού Χορωδία Σύρου είναι    αυτή που θα ψάλει τη Θεία Λειτουργία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr 6ο Χορωδιακό Θρησκευτικό Φεστιβάλ Χορωδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.