Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε ακόμα 5 τελικούς»

Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε ακόμα 5 τελικούς»

Μάρτιος 28, 2015 - 22:05
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης  αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και την νίκη της ομάδας του επί του Εθνικού τόνισε πως αυτή ήταν μία πολύ σημαντική  νίκη για τον Αρκαδικό που οφείλετε στην κατάθεση ψυχής που έγινε κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Ο κόουτς του ΣΕΦΑ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες του επισημαίνοντας πως παρά τους τραυματισμούς που υπήρχαν όλοι έδωσαν το εκατό τις εκατό. Επίσης αναφέρθηκε και στην συνέχεια αρχής γενομένης από τον αγώνα που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας και πως πλέον ο Αρκαδικός θέλει να κάνει  το 5 στα 5 στις τελευταίες αγωνιστικές για να φτάσει στην τελική επίτευξη του στόχου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης

 « Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι ότι περιμένουμε ένα ντέρμπι, ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος εκτός έδρας  αγώνας καθώς ξέραμε πόσο ανταγωνιστική είναι η ομάδα του Εθνικού στην έδρα της και πόσο πολύ ήθελαν τν νίκη σημερα. Τα παιδιά μας, μετά από μια δύσκολη εβδομάδα και την ήττα μας από την Καβάλα αλλά και με πολλούς τραυματισμούς, έδειξαν εκπληκτική αντίδραση και έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής ξεκινώντας από την άμυνα όπως κάθε φορά , φτάνοντας μετά από ένα πραγματικά σκληρό παιχνίδι σε μια δίκαιη νίκη. Τα συγχαρητήρια για μία φορά ανήκουν εξολοκλήρου σε όλους τους παίχτες μας ανεξαρτήτως του χρόνου συμμετοχής. Τώρα έχουμε  ένα παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στον Φίλιππο  Βέροιας  που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε  με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση. Μένουν ακόμη 5 τελικοί για εμάς ως την τελική επίτευξη του στόχου μας».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.