Ισοπαλία για την Εθνική Νέων στην Τρίπολη

Ισοπαλία για την Εθνική Νέων στην Τρίπολη

Μάρτιος 28, 2015 - 21:04
0 σχόλια

Ισόπαλη με σκορ 2-2 αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα Νέων κόντρα στην Εθνική ομάδα Νέων της Ουκρανίας το απόγευμα του Σαββάτου (28/3) στο γήπεδο ‘’Θεόδωρος Κολοκοτρώνης’’  στην φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας για την τελική φάση του Euro 2015.

Η Ελληνική ομάδα αν και ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχε δύο τέρματα με τον Πόζογλου να είναι ο σκόρερ δημιούργησε πολλές ευκαιρίες όμως αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη με τους Ουκρανούς με τον προπονητή Γιάννη Γκούμα να βγάζει ασφαλώς χρήσιμα συμπεράσματα.

Να σημειωθεί πως με την ‘’γαλανόλευκη’’ αγωνίστηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης που βρίσκονται στην αποστολή με τον Κυριακόπουλο μάλιστα να ξεκινά στο βασικό σχήμα και να παίζει και στα 90’ λεπτά και τον Βελισσάρη να περνά ως αλλαγή στο 76ο λεπτό του αγώνα.

Εθνική  Ελλάδος: Κότσαρης, Σάλιακας (76΄ Χατζητερζόγλου), Κυριακόπουλος, Μαρκοπουλιώτης (81΄ Σταμπουλίδης), Τσελεπίδης, Πόζογλου (76΄ Γαρεφαλάκης), Ορφανίδης (76΄ Βελισσάρης), Κουλούρης (81΄ Τσατσόπουλος), Δώνης (69΄ Δεληγιαννίδης), Ρούσσος, Βέργος (67΄ Κυνηγόπουλος

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.