Eκδήλωση «Ο υπαρξισμός ως φιλοσοφικό ρεύμα»

Eκδήλωση «Ο υπαρξισμός ως φιλοσοφικό ρεύμα»

Απρίλιος 05, 2016 - 20:47
5 σχόλια

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ο υπαρξισμός ως φιλοσοφικό ρεύμα».

Ομιλήτριες, οι Καθηγήτριες Γαλλικών:

Αριάδνη Ανδριανάκη 

Νεκταρία Ραμμογιάννη 

Νάντια Τερζή

Στο πιάνο, η μαθήτρια της Β” Λυκείου:

Ελένη Φωτοπούλου

Η εκδήλωση θα κλείσει με γαλλική μουσική και γαλλικό παραδοσιακό γλύκισμα.

Σάββατο, 9 Απριλίου 2016, στις 7:30 μ.μ.

Κτήριο Τσιχριτζή, Γρηγορίου Ε” 3

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Φαίνεται ότι έχουμε παραλογιστεί εντελώς.Ταθέματα που επιλέγετε αγαπητοί φίλοι ελάχιστους απασχολουν.Ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον επιτέλους.Και να δείτε ότι οι περισσότεροι που θα έλθουν θα είναι εντελώς αδιάφοροι γιατί δεν θα καταλάβουν τίποτα.

Ο Καθένας εδώ στην Ελλάδα κανει ότι τον φωτίσει ο.....Τέλος πάντων Ο Ελληνας σημερα ασχολείται με τον επιούσιο και όχι με αμπελοφιλοσοφίες.Όσο για σένα αμφιβάλλω άν ξέρεις τι θα πεί φιλοσοφία.Κατι τέτοιοι κουλτουριάρηδες σαμν και σένα θα πανε να παρακολουθήσουν και δεν θα καταλάβουν τίποτα.

Φιλοτεχνικός όμιλος είναι ρε παιδιά. Τι θέλετε ? Μόνο για ποδόσφαιρο να μιλάμε? Δεν πάμε μια βόλτα και από κεί μπάς και ξεστραβωθούμε που μας έφαγε η αμορφωσιά?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.