Εκδήλωση για όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του «Run The Theatre 2017»

Εκδήλωση για όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του «Run The Theatre 2017»

Ιούνιος 06, 2017 - 20:06
1 σχόλια

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου Μεγαλόπολης RunTheTheatre σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την Εκδήλωση Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων στους φορείς, χορηγούς, υποστηρικτές, εθελοντές και εθελοντικές ομάδες που συνέβαλαν καθοριστικά στην διοργάνωση του «Run The Theatre 2017».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Νικήτας Τζιούβελης

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Μια εκδήλωση που στοίχισε στο δήμο τουλάχιστον 15.000 ευρώ, μια εκδήλωση που ο κάθε συμμετέχον (ενήλικας) πλήρωνε 8ευρω,μια εκδήλωση δαπανηθηκαν 4500 ευρώ για προβολή (σαιτ-αφίσες κ.τ.λ.) αποφάσισε η παρεούλα να κάνει και απονομή τιμητικών πλακετών. Ο κύριος τζουβελης οφείλει πρωτίστως να κάνει δημόσιο απολογισμό αυτής της δράσης. Πόσα ήταν τα έσοδα και πόσα τα έξοδα ?Πόσα έδωσαν π.χ οι χορηγοί και που πήγαν αυτά τα χρήματα? Ποιος επέλεξε την εταιρία και με ποια κριτήρια ?γιατί αφού ανέβαλε μια εταιρία έτρεχαν τόσο πολύ οι παρατρεχάμενοι του δήμου?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.