Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών

Μάιος 14, 2018 - 19:31
0 σχόλια

«Εγκρίθηκε από το Δήμο Μεγαλόπολης το κονδύλιο του έργου αναβάθμισης των παιδικών χαρών, που είχε υπογραφεί και χρηματοδοτηθεί από το 2014.»

Με ικανοποίηση ενημερώθηκα για την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης της πίστωσης κονδυλίου 300.000 ευρώ για την υλοποίηση  του έργου «Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης». Καθορίστηκαν και οι όροι διακήρυξης του διαγωνισμού ανοικτής διαδικασίας για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου.

Η χρηματοδότηση του έργου είχε διασφαλισθεί και υπεγράφη στις 23 Δεκεμβρίου 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα που οι κάτοικοι μου είχαν καταθέσει σε πολλές συναντήσεις μας. Την τελευταία τριετία, μέσα από ερωτήσεις μου στη Βουλή, ζήτησα επανειλημμένα από τους αρμόδιους Υπουργούς την επίσπευση της υλοποίησης του έργου, για να έχουν τα παιδιά σε κάθε γειτονιά της Μεγαλόπολης πρόσβαση σε μία από τις κύριες πηγές ψυχαγωγίας τους.

Ελπίζω η διαδικασία υλοποίησης του έργου να προχωρήσει πλέον με ταχείς ρυθμούς, ώστε οι παιδικές χαρές να παραδοθούν σύντομα στα παιδιά της Μεγαλόπολης, πληρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.