Εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Μάιος 14, 2018 - 19:36
4 σχόλια

H Τομεακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ σε καλεί στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ που οργανώνει στην Τρίπολη την Παρασκευή 25 Μάη 2018 και ώρα 8:00 μμ στο χώρο της Σκακιέρας στα Κλωνατζίδικα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή video αφιερωμένο στα 100 χρόνια ΚΚΕ και ομιλία με θέμα:

«Ενεργειακή πολιτική και φτώχεια των λαϊκών νοικοκυριών»

με ομιλητή τον Τάσο Αντωνίου, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ

Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφιών και βιβλίου αφιερωμένη στα 100 χρόνια ΚΚΕ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Tags: 

4 Σχόλια

Αν η εκάστοτε ηγεσία του ΚΚΕ ήθελε και την εξουσία θα ήταν το ιδανικό. Άνθρωποι αδαείς, τεμπέληδες, βολεμενοι, αποκρουστικοι κάνουν τα πάντα για να μένει το ΚΚΕ στο 5%, γιατί αυτό μπορούν να διαχειριστούν. Θα καταντήσουν στο περιθώριο και είναι κρίμα για τους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους. Άνθρωποι εδώ στην πόλη μας βολεμενοι με άλλες κυβερνήσεις το παίζουν επιστήμονες , δημόσιοι υπάλληλοι κλπ, διώχνοντας τους κομμουνιστές μακριά .

Να περάσουν αυτοί πάλι παλαμάκια θα βαρανε. Μετράνε την δράση με τα χρόνια όπως οι χριστιανοί . Δεν την θέλουν την εξουσία ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.. !!!! ΞΥΠΝΑΤΕ .... ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ... Μη λέμε ονόματα .. όλοι τους ξέρουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.