Δύο θέσεις γυμναστών στον Δήμο Τρίπολης

Δύο θέσεις γυμναστών στον Δήμο Τρίπολης

Δεκέμβριος 14, 2015 - 11:36
1 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με ωριαία αποζημίωση, συνολικά δύο (2) πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής κατηγορίας ΠΕ, για
την λειτουργία των προγραμμάτων «Άθλησης για όλους» και συγκεκριμένα για τα προγράμματα: α) Παιδί και Αθλητισμός β) Άσκηση στην Εφηβική Ηλικία γ) Άθληση και Νέοι δ) Άσκηση ενηλίκων και ε) Άθληση και Γυναίκα.

Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα Π.Α.γ.Ο., υποβάλλουν αίτηση στο φορέα υλοποίησης. Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από :

(1) Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
(2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
(3) Επικυρωμένη φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
(4) Επικυρωμένη φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
(5) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
(6) Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας.
(7) Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
(8) Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως:

Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κ.λπ.) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
(9)Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είναι θετικό να γίνεται προκήρυξη θέσεων γιατί βρίσκουν οι νέοι δουλειά, αλλά στο Δήμο Τρίπολης τους γυμναστές τι τους θέλετε ??? μήπως η γυμνάστρια που έχετε ήδη στο στάδιο νιώθει μοναξιά κάθε πρωί που κάνει τους γύρους της, γυμνάζεται μόνη της, ανενόχλητη?? ή μήπως όταν ρεμβάζει την πισίνα, γιατί αυτό κάνει, θέλει να έχει κάποιον δίπλα να τον στέλνει να δει αν βρωμάνε οι τουαλέτες γιατί η ίδια ενοχλείται από το οξύ??? Να την μαζέψει κάποιος γιατί προκαλεί...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.