Δόξα Μεγαλόπολης - Ένωση Ερμιονίδας 1 - 2 (vid)

Δόξα Μεγαλόπολης - Ένωση Ερμιονίδας 1 - 2 (vid)

Δεκέμβριος 18, 2016 - 18:40
2 σχόλια

Η Δόξα δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2 από την Ένωση Ερμιονίδας στο Δημοτικό γήπεδο Μεγαλόπολης στο παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης αν και από πολύ νωρίς μπήκε σε θέση οδηγού ανοίγοντας το σκορ με τον Κατσαρό στο 12’ είδε την Ερμιονίδα σε διάστημα δύο λεπτών (25’, 26’) να γυρίζει το παιχνίδι με σκόρερ τον Αποστολίδη και τελικά να γνωρίζει την ήττα έπειτα από έξι αγωνιστικές που μετρούσε μόνο νίκες και ισοπαλίες.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Δόξας Μεγαλόπολης με την Ένωση Ερμιονίδας από το kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Δόξα Μεγαλόπολης - Ερμιονίδα 1-2


2 Σχόλια

Τάκαρε νόμιζα ότι κάτι έπαθες αλλά κατά βάθος ήξερα ότι περιμένεις τη στραβή.. πέρασε καιρός σαν πέρυσι μου φαίνεται ότι ήταν. ;-) Ο Μουρίνιο δεν τα πάει άσχημα.. έχει βάλει την ομάδα στο κλίμα της Γ΄ και την υπόθεση παραμονή την έχει κάνει περίπατο.. ούτε στα όνειρά μας δηλαδή. Άλλες ομάδες φοβάμαι που υποφέρουν από εφιάλτες. Καλά Χριστούγεννα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.