Δοκιμαστικά τεστ για τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Δοκιμαστικά τεστ για τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Ιούλιος 26, 2019 - 20:31
0 σχόλια

Απόγευμα δοκιμαστικών τεστ ήταν αυτό της Παρασκευής 26 Ιουλίου για τους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας οι οποίοι αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες να αξιολογηθούν για τις Εθνικές κατηγορίες.

Τα δοκιμαστικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης για τους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας ουσιαστικά αποτελούν μια μορφή προπόνησης και προετοιμασίας αναφορικά πάντα με τις επίσημες δοκιμές τους για να βρεθούν στους πίνακες της Γ' Εθνικής από την νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός από τα δοκιμαστικά τεστ φυσικής κατάστασης οι νέοι διαιτητές που θα μπουν στην διαδικασία αξιολόγησης από την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ τον Αύγουστο αναμένεται να περάσουν και από θεωρητικό τεστ από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για να μπορέσουν να είναι έτοιμοι για να περάσουν τις εξετάσεις και να βρεθούν στους πίνακες Εθνικών κατηγοριών.

Το τεστ περιλάμβανε την άσκηση φυσικής κατάστασης την οποία θα περάσουν οι νέοι διαιτητές στην επίσημη διαδικασία της μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των όσων θα αντιμετωπίσουν στην διαδικασία αξιολόγησης τους με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας να φροντίζει να προετοιμάσει όσο καλύτερα μπορεί τους διαιτητές της.

Μάλιστα αναμένεται αυτό να καθιερωθεί από πλευράς της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας και επιπλεόν δύο φορές τον χρόνο να πραγματοποιούνται τεστ φυσικής κατάστασης για όλους τους Αρκάδες διαιτητές.

Στο ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος, η υπεύθυνη εκπαίδευσης διαιτητών Ελένη Κυρίου, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος, ο  πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο υπεύθυνος παρατηρητών διαιτησίας Γιάννης Πορφύρης, ο πρώην διαιτητής εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος καθώς επίσης και άλλα μέλη του Συνδέσμου.

Μάλιστα την βοήθεια τους με χρήσιμες συμβουλές προς τους νεότερους έδωσαν και παλιότεροι διαιτητές που βρίσκονται στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως ο Τρύφωνας Πετρόπουλος, ο Κώστας Τριανταφύλλου και ο Χρήστος Βεργέτης οι οποίο στο παρελθόν έχουν περάσει από αυτή  την διαδικασία.

Η Αρκαδική διαιτησίας είναι μια μεγάλη οικογένεια και παραμένει στο υψηλό επίπεδο θέλοντας να τροφοδοτήσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο με νέους διαιτητές όπως παραδοσιακά κάνει με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία για σειρά ετών.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.