Προτεραιότητα για την νέα περιφερειακή αρχή η στήριξη των Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (pics)

Προτεραιότητα για την νέα περιφερειακή αρχή η στήριξη των Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου (pics)

Ιούλιος 26, 2019 - 21:00
1 σχόλια

Με εκπροσώπους της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου συναντήθηκε ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο νέος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης Χρήστος Λαμπρόπουλος την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Στην συνάντηση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΝΟΑΠ, Αρίστος Σπανός και ο αντιπρόεδρος της ΕΝΟΑΠ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής.

Ο κ. Νίκας χαρακτήρισε τους εκπρόσωπους της ‘Ένωσης ως πολύ δραστήριους επιχειρηματίες, που οργανώνουν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για το 2020, με σκοπό την προβολή των Πελοποννησιακών κρασιών αλλά και την τουριστική προβολή της Περιφέρειάς.

Όπως ανέφερε το κρασί είναι ο μεγάλος πρεσβευτής της περιφέρειας με σπουδαίες προοπτικές για την αύξηση του εισοδήματος στην Πελοπόννησο, επίσης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους ότι η αρωγή, η στήριξη, η βοήθεια στην προσπάθεια, την οποίαν κάνουν είναι δεδομένη.

Ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος κ. Λαμπρόπουλος από την πλευρά του τόνισε ότι θα στηρίξουν τους επιχειρηματίες και τις εξωστρεφείς δράσεις τους .

Προτεραιότητα μας να βοηθήσουμε τους επιχειρήσεις εξαγωγικού χαρακτήρα

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.