Δημήτρης Κενές: Κατανοητή η στεναχώρια, σύντομα θα είμαστε και πάλι ψηλά

Δημήτρης Κενές: Κατανοητή η στεναχώρια, σύντομα θα είμαστε και πάλι ψηλά

Δεκέμβριος 16, 2019 - 16:11
9 σχόλια

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Κενές μέσω social media έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο του Αστέρα Τρίπολης τονίζοντας πως η ομάδα θα πολύ σύντομα και πάλι εκεί που της αξίζει.

Αναλυτικά

"Κατανοητή η στεναχώρια των φιλάθλων μας που αγαπούν το σύλλογο. Ο Αστέρας έχει αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά και αυτό θα γίνει σύντομα".

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

με τετοιο κενο στο μυαλο δε το βλεπω ....απο το κακο στο χειρωτερο παει η ομαδα τα τλτ χρονια,δεν ειναι μονο φετος η τραγωδια που βλεπουμε στο γηπεδο

Το έχουμε ξαναδεί το έργο τότε που μοιράστηκαν τα εισιτήρια στο Άργος και σήκωναν οι γαύροι τους Τριπολίτες με διαρκειας από τη θέση τους. Μια ζωή παράρτημα. Κριμα γιατί με έμβλημα τον Κολοκοτρωνη το μόνο που ζητάμε είναι αξιοπρεπεια

Εδώ και 4-5 χρόνια τα ίδια πράγματα. Δικαιολογίες προκειμένου να πουν κάτι προς τα έξω, εκτός από την αλήθεια. Κάπου ξενέρωσαν μετά τον τελικό, κάπου βαρέθηκαν, ίσως δεν υπάρχει και η οικονομική άνεση που υπήρχε. Το γεγονός είναι ότι το budget έχει μειωθεί πολύ, οπότε και τα αποτελέσματα είναι ανάλογα. Υπάρχουν και λάθη επιλογών, απειρία, έλλειψη γνώσεων, αλλά η ουσία είναι ότι έχει πέσει πολύ το budget. Εδώ κάναμε θεό τον Μπαράλες το 2019, κοντεύουν να βγουν τα συκώτια των Μουνάφο και Ιγκλέσιας. Φταίνε όλοι οι προπονητές, η κακή ψυχολογία αλλά ποτέ το αυτονόητο. Τόσο μπορούν οι παίχτες.

Εσύ αγαπάς τον αστέρα γιατί πληρώνεσαι.... Και αν θέλεις να έχεις μισθό κάνε σωστές επιλογές για τον αστέρα μας. Εγώ αγαπώ τον αστέρα γιατί μου έχει δώσει στιγμές μεγάλης χαρά. Θέλω να μιλάω για τον αστέρα και να νιώθω περηφάνια και όχι να αλλάζω θέμα.... Αγαπάμε αστέρα.

Ο Αστέρας μπορεί να είναι πολλά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι παράρτημα κανενός

Οι υπεύθυνοι μεταγραφών να πάνε σπίτι τους... ΤΈΛΟΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ. ΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.