Διευκρινίσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης για τη Λευκή Νύχτα

Διευκρινίσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης για τη Λευκή Νύχτα

Απρίλιος 13, 2016 - 18:12
5 σχόλια

Με αφορμή τις διάφορες συζητήσεις και ανακοινώσεις που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το θέμα της διοργάνωσης «Λευκής Νύχτας» στην Τρίπολη, θα θέλαμε ως Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης και άμεσα ενδιαφερόμενος για αυτήν την πρωτοβουλία, να αποσαφηνίσουμε τα όσα έχουν συζητηθεί πρόσφατα με όλους τους φορείς της πόλης μας. Στις συναντήσεις και συζητήσεις που έγιναν τόσο εντός των οργάνων του κάθε φορέα χωριστά (Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, ΟΕΒΕΑ, Επιμελητήριο Αρκαδίας, Επαγγελματικά Σωματεία Εστιατόρων και Ζαχαροπλαστών), όσο και σε κοινές συναντήσεις μας, εκδηλώθηκε το σαφές ενδιαφέρον όλων για τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης στην πόλη μας. Από όλους επισημάνθηκε, όμως, ο αποφασιστικός ρόλος που πρέπει να έχουν στη διοργάνωση αυτή ο Δήμος Τρίπολης και πολιτιστικοί και άλλοι φορείς της πόλης.

Στην τελευταία συνάντηση των επαγγελματικών φορέων επιβεβαιώθηκε η πρόθεση και η στήριξή τους σε μια τέτοια πρωτοβουλία και συμφωνήθηκε να γίνει άμεσα συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δ. Παυλή, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες. 

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι, για να έχει ένα τέτοιο εγχείρημα επιτυχία, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συναπόφαση και συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, των επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων και όλων των ενεργών πολιτών της πόλης μας.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΣΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ Ο ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ!! ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΥ Η' ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ Ή ΔΗΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ Ή ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΩΞΗ.ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ.

τετοιος εμπορικος συλλογος οπως τον εχετε να τον χαιρωσαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και σας το λεει ενας ΕΜΠΟΡΟΣ ,τι κανετε κυριοι του εμπορικου συλ΄λογου εκτος απο το να τα ΞΥΝΕΤΕ? αντι να ενεργησετε εσεις για λευκη νυχτα συμφωνα με τις αναγκες των καταστηματων ,τρωτε καπελωμα απο τον καθενα , εχετε κανει τιποτα για τα καταστηματα της τριπολης? βλεπουμε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ σε βυτρινες καταστηματων και μαλιστα αλυσιδων και οχι καταστηματων της πολης μας ,εχετε κανει τιποτα για αυτο η μονο να κοβετε βολτες εισαστε? μ αρεσει που εχουν μπει στο δσ νεοι ανθρωποι και κοιμωντε ΟΡΘΙΟΙ !!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.