Διεθνές Σεμινάριο Aikido στην Τρίπολη (photos+video)

Διεθνές Σεμινάριο Aikido στην Τρίπολη (photos+video)

Μάρτιος 20, 2015 - 18:15
1 σχόλια

Το πρώτο σεμινάριο Aikido ξεκίνησε στην Τρίπολη την Παρασκευή (20/3) με τα μαθήματα να γίνονται στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Τρίπολης με την συμμετοχή Ελλήνων και Νορβηγών αθλητών.

Να σημειωθεί πως ο όμιλος Aikido ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη το 1986 και ανασυστάθηκε το Νοέμβριο 2011, διοργανώνει το πρώτο του διεθνές σεμινάριο Aikido στην Αρκαδία. 

Το «παρών» κατά την διάρκεια της έναρξης των μαθημάτων του σεμιναρίου έδωσε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος δίνοντας τις ευχές του και καλωσορίζοντας στην Τρίπολη τους Νορβηγούς αθλητές του Aikido.

Στην κάμερα του Arcadia Portal.gr μίλησε ο κ. Γιώργιος Κολιόπουλος, είναι δάσκαλος Aikido σε σχολές στην Ελλάδα και ο κ. Δημήτρης Φαρμακίδης που μένει στην Νορβηγία και είναι και αυτός δάσκαλος Aikido στην σχολή της Σκανδιναβικής χώρας.

Ο κ. Κολιόπουλος μίλησε για την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο χώρες τα τελευταία 15 χρόνια αλλά και για το γεγονός της φιλοξενίας της σχολής από την Νορβηγία με τους μαθητές να έχουν την δυνατότητα να μάθουν πράγματα από τον Ελληνικό πολιτισμό.

Ο κ. Φαρμακίδης  τόνισε πως το Aikido είναι μία Ιαπωνική πολεμική  τέχνη που συνδυάζει την αρμονία με στόχο την εξευγένιση του ίδιου μας του εαυτού.

Το σεμινάριο θα συνεχιστεί το Σάββατο 21/3 από τις 11:00 έως τις 18:30 και την Κυριακή 22/3 από τις 12:00 μέχρι τις 18:30.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Διεθνές σεμινάριο Aikido


Υπάρχει 1 Σχόλιο

δυστυχώς ελάχιστοι το παρακολούθησαν ενώ από τον δήμο δεν παρευρέθηκε κανείς! ούτε και από τα σχολεία! μετά μην λέτε γιατί περνάει ο εκφοβισμός!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.