Διαπληκτισμοί και προσβολές στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Διαπληκτισμοί και προσβολές στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Ιούλιος 19, 2017 - 19:06
39 σχόλια

Πρωταγωνιστές o A.Kακλαμάνος και ο Χ.Τσουμπρής

«Είσαι πολύ μικρός!», «εσύ είσαι λίγος!» και άλλοι τέτοιοι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τετάρτη 19 Ιουλίου  μεταξύ των προέδρου του ΔΣ κ. Κακλαμάνου και του εκπροσώπου της ΤΚ Μάναρη κ. Τσουμπρή.

Οι δύο άντρες λογομάχησαν εντόνως και μετά τη διακοπή της συνεδρίασης που επιβλήθηκε για να ηρεμίσουν τα πνεύματα, ήρθαν κοντά και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ολόκληρο το ΔΣ ήταν ανάστατο με τους συμβούλους να τρέχουν να εμποδίσουν τον καβγά.

Μετά τη διακοπή, ο κ. Τσουμπρής ζήτησε και έλαβε τον λόγο αλλά ο χαρακτηρισμός «γελοία» στα λεγόμενα του κ. Παυλή έκανε τον κ. Κακλαμάνο να αφαιρέσει τον λόγο από τον εκπρόσωπο της ΤΚ Μάναρη.

Έφη Καστραντά
 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Διαπληκτισμοί και προσβολές στο ΔΣ Τρίπολης


39 Σχόλια

ΝΤΡΟΠΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το συμβούλιο με πρόεδρο Κακλαμάνο και δήμαρχο Παυλή. Καλά οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειψηφίας που τους στηρίζουν δεν ντρέπονται; Να τους χαίρεστε

καλα ρε 19.41 ο κακλαμανος και ο καθε κακλαμανος φταιει αν ο καθε ενας φωναζει και δεν ξερει τι λεει? δεν τον ξερω αυτον που φωναζει αλλα τροπος ειναι αυτος? και δικιο να εχει το εχει χασει

συγνωμη αλλα το προεδρείο λέει τον άνθρωπο "μικρε"; πως μιλάει έτσι; Καλά πότε θα ξεφορτωθούμε τον θίασο Παυλή?

μικρο αν τον πει ,δε θετε,μεγαλο αν τον πει,δε θετε , θα παρεξηγηθει κιολας,τι στο καλο θετε,πορτοκαλαδα απο πορτοκαλια?

Απορία: Ο θίασος Παυλή πώς και δεν συμμετέχει με παραστάσεις στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Τρίπολης; Θα έπεφτε το γέλιο της μαϊμούς...και τσάμπα!

Καποιος να μαζεψει τον βενζινα που συνεχως τσακωνεται με ολο τον κοσμο

Υπομονη ο θιασος Παυλη με γκεστ σταρ τον μπαρμπα Τασο εφτασε στο τελος του.

ρε παιδια αυτη η αφωνη Υπουργος των οικονομικων του δημου Τριπολης γιατι μπενει στη μεση θα την πατησει κανενας.Μηπως πηγε να προφηλαξει τον Τασο?

Τελικα οσο περναει ο καιρος καταλαβενουμε ποιους εχουμε στην διοικηση του δημου Τριπολης. Συγχαρητηρεια κυριε Τζιουμη για αυτους που στηριξατε και μετην βοηθεια σας τους κανατα νοματεους.

Ο Κ Τζιουμης ποτε θα ζητησει μια συγνωμη γιατην σημερινη καταντια του Δημου? Τι αλλο πρεπει να γινει να παιξουν και μπουνιες?

Οταν λενε την αληθεια για τον ανικανο Παυλη τοτε ο Κακλαμανος αναλαμβανει την υπερασπιση του Δημαρχου με οτι αυτο συνεπαγεται.Αυτο ειναι το δημοτικο συμβουλειο σημερα Θαυμαστε τον Τασο σε δραση

Ολοι ξερουμε Κ Κακλαμανο το ποσο λιγοι ειστε εσεις και η παρεα σας και οχι οι προεδροι και οι απλοι πολιτες.

Μαλλον Τασουλης εχει μαθει να συνομιλει με μεγαλους τον Μητσο τον αυγογιωργη τον διολη την αφωνη αντιδημαρχο κλπ

κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να ξαναπάνε στο σχολείο μήπως και μάθουν ορθογραφία.

ΟνΣμυρνιωτης ήταν άχρηστος Γιαυτό οι πολίτες ψήφισαν Παυλή ο οποίος αποδείχθηκε χειρότερος. Τώρα σε αυτό φταίει ο Τζιούμης; Εγώ καταλαβαίνω τον πανικό σας γιατί βλέπετε ότι οινπολιτες στρέφονται στον Κώστα τώρα, αλλά δεν χρειάζεται να τον δείχνετε τον πανικό σας

αντε να περασουν ακομα 2 χρονια ποσο ειναι,να βγει δημαρχος ο Τζιουμης γιατι δεν παει αλλο,ο μονος που θα κανει κατι της προκοπης απο δαυτους

@9:26 Κι εγώ σου λέω οτι ο Κώστας θα κάνει τα ίδια και χειρότερα. Μέχρι στιγμής ο κάθε ένας σου βγαίνει είναι χειρότερος από τον προηγούμενο, με αποκορύφωμα τον παυλη. Αφού η πόλη πάει κατά διαόλου, γενικότερα, τι σε κάνει να πιστεύεις οτι ο Κώστας θα έρθει ως Μεσσίας?

Ο Τζιούμης έβγαλε τον Παυλή, για αυτό οι υποστηρικτές του καλό είναι να σωπαίνουν. Η δημαρχία Σμυρνιώτη είναι η καλύτερη των τελευταίων 30 ετών. Η μοναδική δημαρχεία που άλλαξε την εμφάνιση και την λειτουργία της πόλης προς το καλύτερο. Δεν είναι τυχαίο. Ένας καλός πολιτικός μηχανικός είναι 100 φορές προτιμότερος από ένα λογιστή και άλλες 100 από ένα γιατρό. Ειδικά το επάγγελμα του γιατρού δεν έχει καμία συνάφεια με την διαχείριση ενός δήμου. Το βασικότερο όμως είναι ότι η πόλη φορτώθηκε τον Παυλή και λόγω της υποστήριξης Τζιούμη. Έχασε 5 χρόνια η πόλη γιατί έκανε λάθος επιλογή ο Τζιούμης.

ΠΑΥΛΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΦΟΥ Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ; Ο ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΤΟΙΜΑ Ο ΚΟΤΣΙΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΞΟΔΕΨΕ ΚΑΙ ΤΑ 11.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΑΝΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ

παυλακη ξαναχτυπησες βλεπω............ο γιαννακης τι εκανε αγορι μου? πεζοδρομους και πλατεια πετρινου ετοιμα σε σχεδια απο κωτσανη? και μαλιστα τα εκανε με ΠΑΡΑΝΟΜΗ κανονιστικη που βολευε τα ξαδερφακια του στο καφε τους? θα δεις στις επομενες εκλογες ποιος θα βγει,και την επομενη μερα εδω ειμαστε για να βγεις και να πεις αν τελικα δικαιωθηκες η οχι ,ως τοτε ρουφα το αυγουλακι σου ,ετσι παυλακη αγορι μου? αντε απο κει με το γιαννακη και το μητσακο ,τους αχρηστους .............

@Anonymous Πέμ, 20/07/2017 - 11:45 Ποιοι ακριβώς πολίτες δεν ψήφισαν το Σμυρνιώτη, δεν μας λες να μάθουμε κι εμείς οι αδαείς; Μήπως να σου θυμίσω με πόσες ψήφους διαφορά βγήκε δήμαρχος ο νυν ανύπαρκτος, άοσμος και άχρωμος δήμαρχός σου του μηδενικού έργου; Κι αφού τα έργα που λες ήταν έτοιμα, γιατί δεν τα έφτιαχνε ο Κοτσιάνης; Τα άφηνε να σιτέψουν ή τα ετοίμαζε δώρο στον επόμενο δήμαρχο; Πάλιωσε η καραμέλα με τα έτοιμα έργα του Κοτσιάνη, πάρτε το χαμπάρι. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, επί Σμυρνιώτη φτιάχτηκαν πλατεία Άρεως και πεζοδρόμηση του ιστορικού κέντρου και ανάσανε το κέντρο και ο κόσμος...

Ο Σμυρνιωτης έχασα την δημαρχία απο τον περίγυρο του και τον στενό κύκλο συμβούλων , όλοι είχαν ενα τουπέ και μια συμπεριφορά λες και κυβερνούσε υπερδύναμης η μύτη στον θεό , η διαφορά στους ψήφους φαίνεται απο πόσους πήραν ο Καμαρης και όσοι άλλοι έφυγαν , ξεκαβαλατε οσο είναι καιρός και μπορεί να ξαναδείτε δημαρχία .

@11:45 - Τον Σμυρνιώτη και τον συνδυασμό του, ψήφισαν 12.505 συμπολίτες μας. 143 λιγότεροι από όσους ψήφισαν Παυλή, μια ελαχιστότατη διαφορά. Από τα πεπραγμένα της θητείας Παυλή είναι προφανές ότι αυτοί που ψήφισαν Παυλή έκαναν λάθος. Πάρα πολλοί το έχουν μετανιώσει εδώ και καιρό. Αυτό που γράφεις για τον Κοτσιάνη είναι λίγο αστείο. Δηλαδή ήταν έτοιμος να πατήσει το enter o Κοτσιάνης για να εκτελεστούν τα έργα και δεν πρόλαβε γιατί άλλαξε ο χρόνος και τέλειωσε η θητεία. Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ότι ο συνδυασμός Σμυρνιώτη άφησε έργο, γιατί θέλετε να προωθήσετε τον Παυλή νο2, τον Τζιούμη.

παυλακη και τον ντανο να βαλει στο ψηφοδελτιο ο γιαννακης ,δεν προκειτε να δει δημαρχεια ουτε τον αλλο αιωνα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οχι λογω παυλη τζιουμη ,κυριως λογω τζιουμη που θα ειναι ο επομενος ,αλλα και γιατι εχουν να του πουν δυο φωνηεντα κατι αλλα παλικαρια μεσα απο τη νδ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβάζοντας ένα σχόλιο σε άλλο θέμα, κοίταξα πάλι το βίντεο... Νίκο έπρεπε να τον σπρώξεις πιο δυνατά εκεί στο τέλος του βίντεο, ώστε να πέσει στον Κακλαμάνο με περισσότερη δύναμη!

τωρα το ειδα και εγω στο βιντεο,ρε ξεφτυλα τι πηγες και εκανες ,εσπρωξες τον αλλον για να πεσει επανω στο κακλαμανο και να δημιουργησεις θεμα .....................

ΤΣΑΜΟΥΛΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.