Δείρε τον τουρίστα, να νιώσει ασφαλής

Δείρε τον τουρίστα, να νιώσει ασφαλής

Ιούλιος 19, 2017 - 18:48
6 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Δεν θα το άνοιγα το στόμα μου, αλλά να που το άνοιξε ο Αναγνωστάκης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης. Ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας χθες ότι «είναι μεμονωμένο επεισόδιο», ότι η Αστυνομία βρίσκεται παντού, αν και μπορεί να υπήρξε ολιγωρία στην επέμβασή της χθες(!) και ότι η Αθήνα είναι μια απολύτως ασφαλής πόλη για τους τουρίστες.

Αρκεί, βεβαίως-βεβαίως, να μην μπουν σε μαγαζί να ψωνίσουν Κυριακή και τους αρχίσουν στις αντικαπιταλιστικές μπούφλες οι αντι-. Αντί- και προσθέτετε δίπλα ό,τι θέλετε: αντι-εξουσιαστές, αντι-καπιταλιστές, αντι-λαλούν δυο φυλακές...

«Σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις σε αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν με την ίδια, ή και σε μεγαλύτερη ένταση», είπε ο Γενικός, κατεβάζοντας τον γενικό στη λογική. Δεν ξέραμε, κύριε Αναγνωστάκη μας, να αντιγράφουμε τα επεισόδια από τις ευρωπαϊκές πόλεις και τις καταστροφές περιουσιών για να φαινόμαστε πολιτισμένοι και εναρμονισμένοι με τις «καλές πρακτικές». Αν είναι έτσι, όποτε γίνεται ένα ταρατατζούμ στη Γαλλία, να μαζευόμαστε κι εμείς να παίζουμε ξύλο για να μην μείνουμε πίσω!

Εκεί στη Δυτική Αττική, οι κάτοικοι βάζουν συρματοπλέγματα στα παράθυρά τους. Και ο ένας δαρμένος τουρίστας οπωσδήποτε δεν προάγει τον τουρισμό και τη φιλοξενία της πρωτεύουσάς μας. Αντί να ζητάνε συγγνώμη στην κυβέρνηση, ζητάνε και τα ρέστα και θέλουν να κάνουν το άσπρο, μαύρο για άλλη μία φορά.

 

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

6 Σχόλια

δουλεψτε εσεις καθικια ολα τις κυριακες και μετα τα λεμε. μια μερα εχουμε να καθισουμε και εμεις να δουεμ τα παιδιά μας και αυτη μας την κοβουν. μονο ουγκαντα και μπαγκλαντες γινονται αυτα...

Δεν τους ειδα να πηγαίνουν στα νησιά που δουλεύουν ολοι οι υπάλληλοι κάθε Κυριακή 12 ώρα να κάνουν μανούρα!οσο για τον τουρίστα αν ηταν μάγκες να πλάκωναν τον φραγκοφονια καταστηματάρχη που ανοίγει Κυριακή όχι τον τουρίστα που στην Αυστραλία ,αμερικη ,Καναδά ,τα εμπορικά ειναι ανοικτά 7 μερες την εβδομάδα και νομίζουν αυτοι οτι παντού ετσι ειναι !

Δυστυχώς οι κουκουλοφόροι δρουν ανενόχλητοι παντού ,με την κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ .Οσο ποιο γρήγορα ξεκουμπιστουν αυτοι οι πεινασμένοι που είδαν χρήμα απο τις MKO και άνοιξαν τα σύνορα τόσο το καλύτερο για ολους εμας !!Αυτοι που θα καταργούσαν τα Ματ ,αυτοι που θα έδιωχναν κλωτσιδον τους Γερμανούς απο τα αεροδρόμια ,και τους μνηστήρες της ΔΕΗ !Αυτοι που άφησαν πίσω το παλιό και έφεραν το Νέο με την Τζάκρη ,τον Μπόλαρη ,τον Κατρούγκαλο ,και ολα τα απομεινάρια της πασοκαρας

Οσο για την δυτική Αττική αν παει κάποιος στην Αμερικη και δει τα γκέτο των Αφροαμερικανω και ισπανόφωνων μεξικανοι πορτορικοι ,κ.α θα καταλάβει οτι δεν απέχουμε πολυ Απο αυτούς !Ο πολιπολιτισμος του σφυριζα σε ολο του το μεγαλείο !Επαγγελματιες ψεύτες και ΑΝΙΚΑΝΟΙ ,επικυνδινοι για τον ελληνικό λαό !

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο κανείς δεν έσπευσε να κοιτάξει τις εκατοντάδες των καμερών που βρίσκονται στην περιοχή προκειμένου να βρει τους κουκουλοφόρους πριν φορέσουν τις κουκούλες τους. Εύκολο είναι και η περιοχή είναι πραγματικά σπαρμένη με κάμερες, αλλά κανείς δεν διακινδυνεύει, μη τυχόν και δει κανά γιο κανενός υπουργού. Χαχαχαχα ξεφτιλισμένη κυβέρνηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.