Διαπλάτυνση του κόμβου Άστρους – Παραλίου Άστρους (pics)

Διαπλάτυνση του κόμβου Άστρους – Παραλίου Άστρους (pics)

Οκτώβριος 29, 2019 - 19:47
9 σχόλια

Ο κόμβος Άστρους – Παρ. Άστρους και Άστρους – Λεωνιδίο (κόμβος Ραχούλας), που τόσο έχει ταλαιπωρήσει τους οδηγούς καθώς έχουν προκληθεί και αρκετά ατυχήματα βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την διαμόρφωσή του. 

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαπλάτυνσης του δρόμου, έτσι ώστε οι οδηγοί που κατευθύνονται από και προς το Άστρος να έχουν καλύτερη ορατότητα στον κεντρικό δρόμο.

Nα αναφέρουμε ότι το έργο που είχε ψηφιστεί το 2017 από την προηγούμενη δημοτική αρχή περιελάμβανε σηματοδότηση, φωτισμό, διαπλάτυνση, νησίδες και λωρίδες που θα κατευθύνουν την οδηγό.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας είχε θέσει το ζήτημα στις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού Πρωτοβουλία Αλλαγής πριν τις εκλογές.

Όπως είχε αναφέρει:

Δεν μπορεί 21 έτη μετά την αρχική σύσταση του Δήμου μας, να μην έχει ολοκληρωθεί ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός, και το Άστρος που είναι η έδρα του Δήμου μας, να στερείται πολεοδομικού σχεδίου, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της (τόσο για την δημιουργία Δημοτικών υποδομών και κτιρίων, όσο και ιδιωτικών). Δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνονται (δίς και τρείς) μελέτες και παρεμβάσεις σε συγκοινωνιακούς κόμβους (κλασσική περίπτωση του κόμβου της «Ραχούλας») και να μην έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα. 

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Ολόκληρο το Άστρος, το μεσόγειο, είναι για τους οδηγούς ένα δράμα. Αν δεν είσαι ντόπιος ώστε να ξέρεις τα κόλπα, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρεις να περάσεις από μέσα και να βγεις χωρίς να χαθείς. Ελλιπής και παραπλανητική σήμανση (που είναι σκόπιμη, από τους κομπλεξικούς Αστρινούς για να κόψουν την κίνηση προς το παράλιο μέτωπο) και απαράδεκτες διασταυρώσεις χωρίς ορατότητα...

αν χάνεσαι τόσο εύκολα βάλε GPS και μην ξαναπεράσεις από το Άστρος γιατί μπορεί να σε αναγκάσουμε να πιεις κάνα καφέ και να ξοδευτείς! και να χάσεις και την παραλία.

@Αστρινός 00:03 Πρόσεξε όμως γιατί αν το καλσόν σου δεν είναι καλής ποιότητας, μπορεί να σκιστεί, που είναι χειρότερο από το να χάσω εγώ την παραλία. Πού να τρέχεις με σκισμένο καλσόν να αγοράζεις καινούργιο;

κι όσο για σένα, Αστρινέ, ο άνθρωπος παραπάνω σου περιγράφει ένα υπαρκτό απαράδεκτο πρόβλημα του τόπου σου, και συ του απαντάς να μην ξαναπεράσει από το Άστρος... Εύγε!

@Anonymous 16:25 μάλιστα κύριε, διάβασες αυτό που γράφει στην παρένθεση στο αρχικό σχόλιο και αυτό έχεις να πεις.

Γιατί, ψέμματα λέει στην παρένθεση; Όλοι ξέρουμε χρόνια τώρα για την κόντρα σας μεταξύ «μεσόγειου» και «παράλιου»... Δοκίμασε να κατέβεις από Τρίπολη με προορισμό το Παράλιο, ακολούθησε τις πινακίδες κι αυτά που γράφουν, και πες μου πού θα βγεις και πώς. Η πινακιδούλα στην Αναλήψεως για να στρίψεις αριστερά στον περιφερειακό δεν φαίνεται καν. Και ξέρεις τι γράφει; Προς Αθήνα και Άργος! Παράλιο πουθενά. Δεν υπάρχει καμία πινακίδα να σε οδηγεί από το Άστρος στο Παράλιο. Καμία. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι σκόπιμο και είναι τυχαίο; Αν κάποιος είναι άσχετος με την περιοχή δεν θα φτάσει ποτέ...

Και που να ξέρατε και την αλήθεια. Δεν πρόκειται για έργο διαμόρφωσης κόμβου. Πρόκειται για επούλωση λακκούβων απο παλιότερη εργολαβία, που ολοκληρώνεται τώρα. Απλώς η "Έγκυρη" ιστοσελίδα σας, έτρεξε να υμνήσει τον νέο δήμαρχο των ... 'έργων.... και από την πολλή βιασύνη του συντάκτη, ανακάλυψε "τελικά στάδια".. εκτός και αν σας παραπληροφόρησαν. Τότε να βγείτε και να το πείτε.

Προς τον 19.08 Ο δρόμος φάρδηνε και θα βοηθηθεί αυτός που στρίβει. Τώρα αν είναι επούλωση λακούβας αυτό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.