«Νέα Πελοπόννησος»: Πολιτικές διώξεις εναντίον στελεχών της Περιφέρειας εξαπέλυσε ο Νίκας

«Νέα Πελοπόννησος»: Πολιτικές διώξεις εναντίον στελεχών της Περιφέρειας εξαπέλυσε ο Νίκας

Οκτώβριος 29, 2019 - 19:35
18 σχόλια

Κρεσέντο πολιτικών διώξεων έχει εξαπολύσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο επικεφαλής της Παναγιώτης Νίκας. Συνεχίζοντας ανερμάτιστα τις ανεκδιήγητες πρακτικές του, που αναδύουν την μόνιμα φασίζουσα ιδεοληψία του, ο Π. Νίκας έχει επιδοθεί σε κυνήγι μαγισσών, καρατομώντας ικανά στελέχη της Περιφερειακής Διοίκησης και με απώτερο στόχο την αποψίλωση του σημαντικού έργου της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη.

Τελευταίο νοσηρό κρούσμα το «ξήλωμα» του Προϊσταμένου Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας κ. Ηλία Πανταζόπουλου και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία, απόφαση που τιμωρεί την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αξιοσύνη ενός στελέχους της Διοίκησης με αποδεδειγμένη εμπειρία και με σημαντικό έργο στον τομέα αυτό.

Καλούμε τον κ. Νίκα να αλλάξει ρότα : Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι τσιφλίκι κανενός ηγεμονίσκου, που μαθημένος στην σιωπή της Δημαρχοντίας του, θέτει σε κίνδυνο την τροχιά της ανάπτυξης στην οποία έχει εισέλθει η Πελοπόννησος κατά την δύσκολη αυτή εννιαετία.

Οι εκκαθαρίσεις με πολιτικό πρόσημο δεν έχουν γίνει ποτέ στο παρελθόν και μας γυρίζουν σε παλιές εποχές όπου ο εκάστοτε αχυράνθρωπος της εξουσίας χώριζε την αυλή του στους δικούς του και στους άλλους.

Η Νέα Πελοπόννησος και ο Πέτρος Τατούλης ήταν είναι και θα είναι μαχητικά απέναντι σε τέτοιες φθηνές ολοκληρωτικές νοοτροπίες προκειμένου να διασφαλισθούν πάνω από όλα τα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των πολιτών της.                       

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»


18 Σχόλια

Κάτι ξέρει ο Νίκας ξεκαθαρίζει ο μαντρί του απο μερικούς μερικούς.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ

Ετσι γίνεται όταν υπέγραφε "ότι να ναι" και "όπου να ναι" και για "όσο να ναι". Μετά βγάζετε ανακοίνωση για πολιτική δίωξη!!! Το περνούσατε για ηλίθιο το κοσμάκι. Έτσι αδελφέ???

Να τον πάρει ο Πέτρος στο Καστρί τον εργατικό με αποδεδειγμένη εμπειρία υπάλληλο για του μαζεύει κάστανα.

Πέτρο τα δικά σου τα ξέχασες??? Πόσους ξήλωσες με το καλημέρα!! Είναι ντροπή να τα λες εσύ αυτά....

Την ημέρα που από το προεκλογικό κέντρο του Τατούλη έβριζαν το Μητσοτάκη που περνούσε κοντά τους, ένας από το "πλήθος" που έβριζε ήταν ο **ς. Τι περίμενε δηλαδή; Και γιατί τέτοια πρεμούρα από την παράταξη Τατούλη, που έβγαλε δελτίο τύπου για τον συγκεκριμένο υπάλληλο; Αν η δίωξη είναι πολιτική, τότε το δελτίο τύπου τι είναι;

9 χρόνια η Περιφέρεια λειτουργεί με τοποθετημένους πρ/νους και δ/ντες τους εκλεκτούς του κ. Τατουλη. Γιατί δεν κάνατε κρίσεις αγαπητέ επί 9 συναπτά έτη; τώρα σας πήρε ο πόνος για το νομότυπο; Και νόμιμο και ηθικό κι απ' όλα είναι να θέλει ο νέος να αναδιοργανώσει την υπηρεσία. Που ακούστηκε να καλείται δίωξη και μάλιστα πολιτική η αλλαγή σε θέση υπαλλήλου ;;; Πρ/νος ήταν πρ/νος είναι. Α!!! Μήπως ανησυχούμε τι θα ανακαλύψουν οι επόμενοι ;;; Χαχα πρεμουρα τρελή... Αλήθεια ο Αριστοτέλης όταν μπήκε δ/ντουλης τι ήταν; αναγνώριση έργου;

Και είστε αδαεις όσοι λέτε/βλέπετε δράκους και φαντάσματα.... Όλα ελέγχονται και συνυπογραφονται από πληθωρες ανθρώπων και πάνω και κάτω από τη θέση προϊστάμενου τμήματος.... Ξυπνάτε... Μην είστε ζωα

Η εναλλαγή προσώπων σε απλές θέσεις αλλά και θέσεις ευθύνης επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Δεν πρέπει κάποιος να βρίσκεται εσαεί στην ίδια θέση, 3-5 χρόνια είναι αρκετά.

19.44. Επειδή αποκαλείς ζώα όσους εκράζουν λόγο, άλλαξε το γιατί θα αποκαλυφθεί "η ταρίφα"περι υπιγραφών πάνω κ κάτω. Θες να το στνεχίσεις????

12.35...πέφτετε από τα σύννεφα!!! Ο κόσμος το χει τούμπανο και σεις... Τη λέξη στα " "την πιάσατε. Το από ποιόν δεν κολάει πουθενά.!!!

13.08 Και ετσι ησυχα ησυχα το σταματήσατε! Και πολύ καλά κάνατε! Δεν ειναι ώρα για ακούσματα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.