Διαμαρτύρονται οι δικαστικοί υπάλληλοι Τρίπολης για την κατάργηση των υπηρεσιών

Διαμαρτύρονται οι δικαστικοί υπάλληλοι Τρίπολης για την κατάργηση των υπηρεσιών

Απρίλιος 01, 2024 - 13:26
3 σχόλια

Σε ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας προχώρησαν οι δικαστικοί Υπάλληλοι του Πρωτοδικείου Τρίπολης, στην είσοδο του δικαστικού Μεγάρου.

Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των γενικότερων κινητοποιήσεων του κλάδου των δικαστικών υπαλλήλων, ενάντια στην κατάργηση και συγχώνευση δικαστικών υπηρεσιών .

Σύμφωνα με τον νέο δικαστικό χάρτη όλα τα ειρηνοδικεία που λειτουργούν σήμερα στις πρωτεύουσες των νομών κλείνουν. Συνολικά 64 σε όλη την επικράτεια. Επίσης κλείνουν οριστικά μικρά ειρηνοδικεία σε πολλές περιοχές που είχαν πολύ μικρή «κίνηση» με λίγες υποθέσεις και στην ουσία υπολειτουργούσαν. Αυτά κλείνουν και δεν αντικαθίστανται με κάποιο άλλο.

Το κριτήριο λειτουργίας μιας δικαστικής υπηρεσίας πρέπει να είναι ένα και μοναδικό: Η ευχερής και ακώλυτη πρόσβαση των πολιτών όλης της χώρας, ακόμα και των ακριτικών περιοχών, στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

μα αφού είμαστε προορισμός και όλα έρχονται εδώ. είστε ψεύτες και υπονομεύετε το έργο του δήμαρχαρα μας

Μηπως θα μπορουσαν να μας εξηγησουν τι τους προβληματιζει; τι θα αλλαξει για τους υπαλληλους του πρωτοδικειου Τριπολης και τι για τους υπαλληλους του Ειρηνοδικείου ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.