Ευχαριστήριο της οικογένειας Τσουτσάνη

Ευχαριστήριο της οικογένειας Τσουτσάνη

Ιανουάριος 09, 2020 - 18:32
0 σχόλια

Ευχαριστίες,

Η οικογένεια μας, ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι συμμετείχατε με την παρουσία σας, στο βαρύ πένθος μας, λόγω του αδόκητου χαμού του συζύγου και πατέρα μας Δημητρίου Τσουτσάνη. 

Τα θερμά συλλυπητήρια και η ειλικρινής αγάπη που δεχθήκαμε, απάλυναν τη θλίψη μας.

Επιθυμούμε να εκφράσουμε τις ταπεινές μας ευχαριστίες στην Ιερά Μονή Κερνίτσης για τις άπειρες προσευχές και την αγάπη των μοναχών που εισπράξαμε την τελευταία εικοσιπενταετία, τόσο κατά τον εκκλησιασμό μας στην Ιερά Μονή, όσο και κατά την εξομολόγηση μας στον πνευματικό της Ιεράς Μονής και δικό μας πνευματικό πατέρα Αιδεσιμολογιώτατον Πρωτοπρεσβύτερον π. Χαράλαμπο Κουστένη, επίσης ευχαριστούμε από καρδίας τους πνευματικούς μας φίλους Βασίλη Κωτσομητόπουλο και Κώστα Λιάπη που ήσαν συνοδοιπόροι στο πνευματικό μας ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστίες εγκάρδιες οφείλουμε στον οικογενειακό μας φίλο κύριο Νίκο Γαργαλιώνη για τον εμπνευσμένο και ανθρώπινο επικήδειο που εκφώνησε.                                                                  

Ευγνωμοσύνη αισθανόμεθα στο τίμιο πρεσβυτέρειο που τέλεσε τη νεκρώσιμη ακολουθία τον Αρχιμανδρίτη π. Γρηγόριο Ασημακόπουλο,  τους ιερείς π. Βασίλειο Ηλιόπουλο, π. Αλέξανδρο Παπαδόπουλο, π. Γεώργιο Γεωργουλή,  π. Χρήστο Πετρόπουλο, π. Γεώργιο Αντωνόπουλο, π. Κωνσταντίνο Κουβαβά, π. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο.

 Εκφράζουμε βαθύτατο σεβασμό για το ψήφισμα που αναγνώστηκε από τη Χορωδία Τρίπολης.                                                                                 

Ευχαριστούμε θερμά τον Παναρκαδικό, Ποδοσφαιρικό Αθλητικό Όμιλο Τρίπολης, για τα δημόσια θερμά συλλυπητήρια και την τιμητική παράδοση της πράσινης φανέλας με τον αριθμό 7 και το τριφύλλι του ιστορικού Συλλόγου, που φορούσε για αρκετά χρόνια ο προσφιλής μας Δημήτρης, ως παίχτης με πνεύμα αγωνιστικότητας, εντιμότητας και αφοσίωσης.                                                                                                                

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στους φίλους και συγγενείς που κατέθεσαν χρηματικά ποσά στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Κιβωτό του Κόσμου εις μνήμη του αειμνήστου και πολυαγαπημένου μας Δημήτρη.

 

Με εκτίμηση η Οικογένεια

Η σύζυγος Αγγελική, τα παιδιά Παναγιώτης και Ηλίας, οι σύζυγοι, Ειρηνίκη και Εύη, τα εγγόνια Αγγελίνα και Δήμητρα και οι λοιποί συγγενείς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.