«Δεν θα το ξανακάνω, τελευταία!», το επικό viral του Αναστόπουλου στην Τρίπολη (vid)

«Δεν θα το ξανακάνω, τελευταία!», το επικό viral του Αναστόπουλου στην Τρίπολη (vid)

Ιανουάριος 23, 2019 - 10:39
1 σχόλια

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει τον δικό του τρόπο είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε στην συνέχεια ως προπονητής να τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας χαρίζοντας μοναδικές και άκρως ιδιαίτερες στιγμές.

Ομολογούμενος ο νικηφόρος αγώνας του Αστέρα επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0) για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής πριν από 13 χρόνια περνάει σε δεύτερη μοίρα μετά τον ανεπανάληπτο διάλογο του "αλενατόρε" με τον τότε διαιτητή Μιχάλη Τσινιάρη.

Οι δύο τους πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα πιο επικά σκηνικά και όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Αναστόπουλος είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο και ο τέταρτος τότε διαιτητής τον απέβαλε με αποτέλεσμα ο «Αναστό» να τον παρακαλάει να πάρει πίσω την αποβολή λέγοντας πως θα καθίσει ήρεμος και δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά.

Το βίντεο αυτό στις μέρες ανήκει στην κατηγορία των viral στο διαδίκτυο με την γνωστή χιουμοριστική σελίδα που ασχολείται με το Ελληνικό ποδόσφαιρο "Cult24" να επαναφέρει την σκηνή αυτή δίνοντας έτσι ευχές για χρόνια πολλά στον Νίκο Αναστόπουλο για τα γενέθλια του.

Απολαύστε ξανά το επικό viral του "αλενατόρε" στην Τρίπολη! Χρόνια πολλά Νίκο Αναστόπουλε!

 

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.