Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δήμαρχος Κλείτορος Βασίλης Κουρσαράκος

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Δήμαρχος Κλείτορος Βασίλης Κουρσαράκος

Σεπτέμβριος 14, 2010 - 21:16

Σε γραπτή του ανακοίνωση, που έδωσε χθες στη δημοσιότητα, ο Δήμαρχος Κλείτορος γνωστοποιεί προς τους συνδημότες του ότι: «Για δύο συνεχείς τετραετίες εσείς, οι δημότες του Δήμου Κλείτορος, με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου αναθέσατε έτσι να οδηγήσω, μαζί με τους συναδέλφους μου, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, τον Δήμο στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Όλα αυτά τα χρόνια κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια, με γνώμονα τη συνείδηση μου, το συμφέρον του Δήμου, τους νόμους της Πολιτείας μας και βασιζόμενος στη στήριξη όλων σας . Πιστεύω ότι καταφέραμε πολλά και ότι αλλάξαμε την όψη του Δήμου και των χωριών μας ειδικότερα. Όμως χρειάζεται να γίνουν και άλλα βήματα προόδου για την περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε αρχή έχει και το τέλος της. Έτσι και εγώ θεωρώ ότι ο κύκλος μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έκλεισε και πλέον νέοι άνθρωποι πρέπει να ασχοληθούν και να οδηγήσουν τον Καλλικρατικό Δήμο της Γορτυνίας σε ακόμα καλύτερες μέρες.
Εύχομαι από τα βάθη- της καρδιάς μου στη νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της, για το καλό της Γορτυνίας και όλων των Γορτυνίων.
Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν αλλά και εκείνους που δεν με στήριξαν και ζητώ συγγνώμη από αυτούς που άθελα μου πιθανόν αδίκησα και δυσαρέστησα.
Διαβεβαιώνω όλους σας ότι, ως απλός πολίτης πλέον, θα είμαι με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό σας όταν με χρειαστείτε.

Ο Δήμαρχος Κλείτορος
Βασίλειος Μιχ. Κουρσαράκος»

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: