Κόντρες στην Μεγαλόπολη...και στην μέση ο Τατούλης

Κόντρες στην Μεγαλόπολη...και στην μέση ο Τατούλης

Σεπτέμβριος 14, 2010 - 21:20
4 σχόλια

Είναι γνωστό σε όλο το λεκανοπέδιο ότι υπάρχει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στους συνδυασμούς του νυν δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Μπούρα Παναγιώτη και του πρώην κ. Τσιριγώτη Σπύρου.
Αυτό που έγινε όμως προχθές είναι απίστευτο και δείχνει τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια...

Προχθές λοιπόν είχε επισκεφτεί την πόλη της Μεγαλόπολης ο Πέτρος Τατούλης ο οποίος στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και είχε καθήσει στην πλατεία της Πόλης μαζί με τον νυν δήμαρχο και την παρέα του.
Μόλις έφυγε από την Μεγαλόπολη ο κ.Τατούλης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον πρώην δήμαρχο κ Τσιριγώτη ο οποίος σε έντονο ύφος του διαμαρτυρήθηκε που δεν συναντήθηκε μαζί του και μάλιστα φέρεται να του είπε...."μην ξεχνάς οτι στην Μεγαλόπολη υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ είμαι εγώ και όχι ο Μπούρας"!!!
Ο κ. Τατούλης προσπάθησε να δικαιολογηθεί αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον κ. Τσιριγώτη και έτσι αναγκάστηκε να έρθει και πάλι στην Μεγαλόπολη την επόμενη μέρα για να συναντήσει και τον κ. Τσιριγώτη!!

..........................................................................................................................................................

Διαβάστε παρακάτω και μια αναφορά απο την σελίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τις κινήσεις της Ν.Δ. απέναντι στην υποψηφιότητα ΤΑΤΟΥΛΗ.!!

Μεγάλο είναι το στοίχημα που έχει βάλει η ηγεσία της ΝΔ αναφορικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όταν από τη συγκεκριμένη περιφέρεια έλκουν την καταγωγή τους τόσο ο πρόεδρος του κόμματος και οι δύο αντιπρόεδροί του, όσο και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι δεδομένο ο πήχυς να τοποθετείται αρκετά υψηλά.

Έτσι, το τελευταίο διάστημα, η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να δημιουργήσει μια πλατφόρμα επιχειρημάτων με τα οποία θα «χτυπηθεί» ο βασικός αντίπαλος του Δημήτρη Δράκου και πάλαι ποτέ υφυπουργός επί κυβερνήσεως ΝΔ, Πέτρος Τατούλης.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, αρκετά θα είναι τα κομματικά στελέχη που θα σπεύσουν να θυμίσουν στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους τη στάση που κράτησε ο αρκάς πολιτικός όπως επίσης και το γεγονός ότι η κυβέρνηση του μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητά του.

Πηγή:http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com


4 Σχόλια

O Πετρος δουλευει με προσωπα και έχει εδώ και καιρό αντιληφθεί το αίτημα του κόσμου. Αγαπάει τον τόπο και όχι τα μαντρια. Τον αγαπάει και ο κόσμος και αυτό φαίνεται παντού όπου τους συναντά Λακωνία , αργολίδα, Μεσσηνία Κόρινθο, Αθήνα παντού . Εγώ θα τον ψηφίσω γιατι μου αρέσει αυτή η επαφή με τον κόσμο που είναι εφαλτήριο πολιτικής. Οι μπλε , πρασινες και κόκκινες ταμπλετες δεν μπορούν πλέον να απαντήσουν στις ανάγκες μας. Βαρέθηκα τον κομματισμό σας και τις παρωπίδες σας, αυτές μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεσαι να βρει κάποιο να μας πείσει η ΝΔ χάνει την βάση τηςκαι εσείς ατολμοι και φοβησμενοι φοβάστε να σταθητε μόνοι σας όρθιοι. Ελάτε κοντά να αντικρίσετε τον Θυμό μας.

Δε γνωρίζεις καν αντιγραφή, ή στο έδωσαν έτσι ανορθόγραφο και το έπαιξες;

Γιατί δεν δέχεσαι ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι ταγμένοι κάπου; Στην απόλυτη απαξίωση του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται να έχετε παρωπίδες. Δεν έχετε τολμήσει να ξεφύγετε από τα κολλήματα των γονίων σας ακόμα, ή μάλλον έχετε τόσα συμφέροντα που μάχεστε για αυτά. Στην αυτοδιοίκηση ΔΕΝ κοιτάμε τα κομματικά... αλλά την ικανότητα Μια χαρά τα λέει ο προηγούμενος για την κατάσταση αλλα δεν ψηφίζω τατούλη. θέλω κάποιον νεότερο και ικανότερο.

Αν στην Αυτοδιοίκηση μετράτε την ικανότητα, θαρρώ πως υπάρχει επιλογή γι' αυτό ανάμεσα στις υφιστάμενες υποψηφιότητες. Για ψάξε το λίγο παραπέρα.