Ο ΟΡΦΕΑΣ θα συμμετάσχει στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Πα.Πελ

Ο ΟΡΦΕΑΣ θα συμμετάσχει στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Πα.Πελ

Σεπτέμβριος 14, 2010 - 20:45

Την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 η νεανική χορωδία του «Ορφέα» υπό την διεύθυνση της μαέστρου κας Χριστίνας Αθανασοπούλου θα συμμετάσχει στον εορτασμό των 8 χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας (παλιό πεδίο βολής που είχε παραχωρήσει το Υπ. Εθνικής Άμυνας).

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας θα τελέσει η Αυτού Εξοχότης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας.

Η χορωδία μας θα αποδώσει ένα ελληνικό ρεπερτόριο που θα βασίζεται σε γνωστά κομμάτια σε συνθέσεις Θεοδωράκη – Χατζιδάκι.

Συνεχίζει πρόβες η παιδική και η νεανική χορωδία για την νέα σαιζόν εφόσον ο «Ορφέας» θα διοργανώσει το 3ο διήμερο Χορωδιακό Φεστιβάλ παιδικών και νεανικών Χορωδιών στις 30 – 31 Οκτωβρίου 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Καλούμε όσα παιδιά ηλικίας 9 έως 15 ετών επιθυμούν να πλαισιώσουν την παιδική χορωδία μας να έρχονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 18:00 έως τις 20:00 στα εντευκτήριά μας Φωτάκου 10. Επίσης καλούμε όσους επιθυμούν να πλαισιώσουν τις άλλες δύο χορωδίες, νεανική και μικτή, να έρχονται στα εντευκτήριά μας κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 19:00 έως τις 22:00.

www.orfeastripolis.gr

Ειδήσεις: