Δεν πήγε ποτέ στην Βέροια... Βέροια - Αστέρας 4 - 0

Δεν πήγε ποτέ στην Βέροια... Βέροια - Αστέρας 4 - 0

Απρίλιος 20, 2015 - 21:17
4 σχόλια

Νίκη παραμονής πήρε η Βέροια που "σκόρπισε" τον Αστέρα τον οποίο και νίκησε με 4-0. Οι Αρκάδες κατέρρευσαν μετά την κόκκινη του Θεοδωρόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Δυο γκόλ ο Μπεν και από ένα οι Ντουμίτρου και Καμπαγιέρο. Εκτός απο το πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη δεν φάνηκαν σε κανένα άλλο σημείο απειλητικοί προς την εστία του Καντιμοίρη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Αστέρα. Συγκεκριμένα ο Μάσα μετά απο σέντρα απο τα δεξιά βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή όμως το πλασέ που έκανε απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καντιμοίρης με το πόδι. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 11' ο Ντουμίτρου μετά την υπεροχή πάσα του Καλτσά βρέθηκε απέναντι στον Θεοδωρόπουλο και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Απο εκείνο το σημείο και μετά δεν έγινε κάποια μεγάλη φάση μέχρι το 34' οπου ο Ντουμίτρου βρήκε ωραία τον Μπεν που πέρασε και τον Θεοδωρόπουλο με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τον ανατρέπει και τον διαιτητή της αναμετρήσεις να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στο Θεοδωρόπουλο, με τον Κοσίσκι να κάθεται κάτω απο τα δοκάρια για την συνέχεια του αγώνα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπεν και ευστόχησε δύο φορές μιας και την πρωτη ο διαιτητής έδειξε επανάληψη επειδή ο Καλτσάς και ο Παντελιάδης μπήκαν στην περιοχή πριν την εκτέλεση. Αμέσως μετά το γκολ ο Μπαλάφας έκανε την παράλληλη σέντρα όμως ο Γεωργιάδης με την προβολή που έκανε δεν βρήκε την μπάλα. Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ντουμίτρου απο κοντινή απόσταση δεν μπόρεσε να κάνει δυο τα προσωπικά του γκολ μιας και το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μπήκε πολύ δυνατά χάνοντας τρεις ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτήν του Ντουμίτρου ο οποίος απέναντι στον Κοσίσκι πλάσαρε άουτ. Οτι δεν έκανε ο Ντουμίτρου το έκανε ο Καμπαγιέρο που μετά την πάσα του Μπεν δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τα μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 3-0. Ο Αστέρας έκανε την δεύτερη του ευκαιρία στο παιχνίδι -μετά το τετ α τετ του Μάσα- στο 58' όταν μετά την σέντρα του Ρόλε ο Σανκαρέ έπιασε το σουτ όμως ο Καντιμοίρης δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 65' Ντουμίτρου και Μπέν συνεργάστηκαν ξανά με τον τελευταίο να νικάει για άλλη μια φορά τον Κοσίσκι ο οποίος φέρει τεράστια ευθύνη μιας και δεν εκτίμησε σωστά την φάση και το έφαγε στην κλειστεί του γωνία. Με τα τέσσερα γκολ στην πλάτη τους οι παίκτες του Αστέρα δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι απο το παιχνίδι το οποίο και ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο εκτός απο την προσπάθεια του Γιαννιώτα που έκανε στο 85' το γυριστό σουτ χωρίς ωστόσο να βρει στόχο.

Μπορεί μετά την κόκκινη και το πέναλτι το έργο του Αστέρα να έγινε πολύ δύσκολο όμως η γενική εικόνα των Αρκάδων σίγουρα προβλημάτισε τους φίλους αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας εν όψει πλέι οφ.

Βέροια (Στέφανος Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Καλί, Βέρτζος, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας (83' Μπατιόν), Ντουμίτρου (79' Κάμπορα), Γεωργιάδης (46' Καμπαγέρο), Καλτσάς, Μπεν.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Πάρα (58' Μπαντιμπανγκά), Ρόλε (75' Τσοκάνης), Ιγκλέσιας, Μουνάφο (34' Κοσίτσκι), Γιαννιώτας, Μάσα.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

βαζω ερωτηματα σε ολους 1.θυμηστε μου σε ενα ματσ που να πηραμε βαθμο η βαθμους που να τους εδωσε ο τερματοφυλακας ειτε ο ενας ειτε ο αλλος. 2. σημερα στην βεροια γιατι ολοι μα ολοι οι αργεντινοι σερνοντουσαν , ξεχασαν την μπαλλα η υπακουσαν καπου ΅?? και 3ο ερωτημα, πιστευουν στον αστερα η διοικηση η τα αφεντικα τους οτι μπορουν να δουλευουν τον κοσμο για πολυ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΞΥΠΝΑΤΕ πριν ειναι πολυ αργα.

Καποιοι παικτες του Αστερα μετα το Χ με ΠΑΟ βγηκαν κ ελεγαν οτι η ομαδα θα χτυπησει δευτερη θεση και ΤΛ. Μ αυτες τις εμφανισεις εχουν την εντυπωση οτι θα το κανουν αυτο? Μας δουλευουν η πηραν τα μυαλα τους αερα? Τα κεφαλια μεσα αν θελουν να κανουν κατι καλο στα πλειοφ και να να αφησουν τις βαρυγδουπες δηλωσεις.

ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ !!! ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ , ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ....ΜΑΥΡΟΠΡΌΣΩΠΟΥΣ !!!!! ***ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Ι Λ Ι Κ Ι Α ......

με ρωταγε ενας φιλος γιατι φετος με εχει δει λιγες φορες στο γηπεδο ενω αλλα χρονια ημουν πιο συχνα.υποψην εχω διαρκειας ΟΛΑ τα χρονια,η απαντηση μου ειναι λοιπον οχι προς το φιλο,αλλα προς τη διοικηση,οτι οσο μου κανουν τα κεφια θα πηγαινω γηπεδο,οσο δεν απο δω παν και οι αλλοι .................................ξεφτυλες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.