Δεν μας αξίζει ο όμορφος τόπος μας...

Δεν μας αξίζει ο όμορφος τόπος μας...

Μάιος 19, 2020 - 08:03
1 σχόλια

Πρώτο Σαββατοκύριακο που οι Αρκάδες επισκέφθηκαν τις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας για να απολαύσουν ένα δροσερό μπάνιο στη θάλασσα. Αλλά, δυστυχώς, το μόνο που μας νοιάζει είναι να παίρνουμε από τις ομορφιές του τόπου μας και όχι να δίνουμε ως αντάλλαγμα κάτι: στην προκειμένη περίπτωση, να μην αφήνουμε τα σκουπίδια μας παντού, ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο στη φύση κάτι από τα δώρα που μας προσφέρει.

Πλαστικά, μπουκάλια μπίρας, κάθε είδος σκουπιδιού «κόσμησε» τις ακτές της Βόρειας Κυνουρίας και το λιμάνι του Παραλίου Άστρους το Σαββατοκύριακο, σαν ενθύμια του πρώτου μπάνιου κάποιων στη θάλασσα.

Στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες, και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό, φαίνεται όλο το μεγαλείο της απύθμενης αναισθησίας μας.

Να τα βάζουμε με τον Δήμο για την καθαριότητα; Ναι, να επιμένουμε και να ζητάμε οι υπηρεσίες να λειτουργούν άψογα. Αλλά να θυμόμαστε κι εμείς ότι δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο αν εμείς δεν κάνουμε το αυτονόητο, δηλαδή να μαζεύουμε τα σκουπίδια μας.

Αλλιώς δεν μας αξίζει ο όμορφος τόπος μας.

Πηγή: astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Το άλλο ερώτημα: Υπάρχουν επαρκείς, συχνοί και κοντινοί κάδοι; Για παράδειγμα στην πρώτη φωτογραφία υπάρχει ένας κάδος μόνο, μικρού μεγέθους για ολόκληρη παραλία ο οποίος μάλιστα ξεχείλιζε από σκουπίδια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.