Δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση ο Γ. Μπουντρούκας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Δεν έχει λάβει την τελική του απόφαση ο Γ. Μπουντρούκας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Οκτώβριος 19, 2018 - 10:49
23 σχόλια

Όπως πρώτο το ArcadiaPortal.gr αποκάλυψε, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας δέχτηκε επίσημη πρόταση από το Κίνημα Αλλαγής για να κατεβεί ως υποψήφιος περιφερειάρχης με το κόμμα και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. (δείτε ΕΔΩ)

Σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου ο κ. Μπουντρούκας δεν έχει λάβει ακόμα την τελική του απόφαση για το αν θα κατέλθει στον στίβο των επερχόμενων εκλογών.

Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το ArcadiaPortal.gr, η συζήτηση συνεχίζεται και έως τη Δευτέρα πιθανότατα, θα έχει λάβει την τελική του απόφαση για το αν θα είναι ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ζυγίζει ακόμα τα δεδομένα και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια ή όχι.


23 Σχόλια

ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΜΕΓΑΛΟΙ) ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ. ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΦΙΛΕ.

Όποιος και απο τους Νικα Τατούλη Δέδε να είναι Περιφερειάρχης φίλε Γιάννη θα είσαι Αντιπεριφερειάρχης. Δεν καταλαβαίνω τον σκεπτικισμό αφού ασχολείσαι με τα κοινά!

αν κατεβεις ηρθε η ωρα σου να σε πληρωσουμε με το ιδιο νομισμα ,οπως μας εχεις γραμμενους εσυ σαν προεδρος επιμελητηριου,ετσι θα σε μαυρισω και εγω στις καλπες ,με μεγαλη ευχαριστηση μαλιστα

ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΠΛΑ (ΑΣΧΕΤΟΣ) ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.

14,47 αν νομιζεις οτι ειμαι ασχετος εισαι γελασμενος,υπαρχουν επισημες ανακοινωσεις στηριξης του επιμελητηριου προς μια συγκεκριμενη ομαδα-κατηγορια επαγγελματιων,οταν ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ (πλατεια-οδοι) βρισκοντε και αλλοι επαγγελματιες που καταπατουντε τα δικαιωματα τους απο αυτους που στηριξε επισημα ο μπουντρουκας και το επιμελητηριο,δλδ εμεις δεν ανηκουμε στο επιμελητηριο? οι αλλοι ειναι οι καλοι και εμεις γαμω τ ....... ,αν δεν καταλαβαινεις δεν πειραζει,θα καταλαβει στις εκλογες ο μπουντρουκας ,επρεπε να ειχε κατεβει και στο επιμελητηριο και αλλος αντιπαλος του και θα τα λεγαμε

ΕΒΓΑΛΕ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ;;;;;;

17:51 Για ακόμη μια φορά πιάνεσαι να είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μπορεί να σε διακατέχει και ένα κόμπλεξ, εσύ ξέρεις. Μην ρίχνεις τα προβλήματα σου και τις ανασφάλειες σου σε άλλους. Ποιος καταπάτησε τα δικαιώματα σου ? Βγάλε τους εφιάλτες σου προς τα έξω. Αν ήθελες μπορούσες να κατέβεις στις εκλογές αλλά δεν το έκανες. Σκέψου και δήλωσε αν σε ενδιαφέρει υποψήφιος σε 4 χρόνια. Τα λέμε το 2022.

Ποιος δηλαδη κατα την αποψη σου θα μπορουσε να κατεβει σαν αντιπαλος του Μπουντρουκα και να αξιωσει νικη?

10.08 εκτος τοπου και χρονου εσυ το λες και το νομιζεις,και αλλαζεις κουβεντα,προσωπικα δε με ενδιαφερει να κατεβω στις εκλογες ,οχι του επιμελητηριου αλλα ουτε στον εμπορικο,οποτε μην πας αλλου τη κουβεντα για να φυγει η συζητηση απο αυτο που ειπα,τη στηριξη δλδ που προσφερε σε συγκεκριμενη ομαδα επαγγελματιων,και τους αλλους μας εγραψε κανονικα,αυτο θα το πληρωσει και θα το πληρωνει και απο εμενα αλλα και απο αλλους που εχουμε συζητησει,οποτε εγω θα παιρνω οτι μου ανηκει απο προγραμματα κλπ αλλα αυτο που θα του δινω ειναι μαυρισμα οπου τον πετυχω

@11:46 Ακόμα με τα πόδια γράφεις εσύ όπως οι πρόγονοί σου οι δεντροπίθηκοι; Υπάρχουν και τα άνω άκρα, τσίτα. Εκτός από το να τον π@ίζ€ι$ να μάθεις να τα χρησιμοποιείς και για να γράφεις σαν άνθρωπος όχι σαν πιθηκοειδές. Προσπάθησε τουλάχιστον..

11:46 Αγόρι μου έχεις τελικά μεγάλο κόμπλεξ. Η παροιμία λέει ( έξω από τον χορό πολλά τραγούδια ξέρεις ) Άντε γεια και μαύρισε όποιον θες αφού είσαι εσύ μαύρος τι περίμενες.

Για αυτο σαν χωρα,δεν θα παμε μπροστα.Διοτι "ψηφιζουμε",ασχετους &αγραμματους! Και το ρουσφετι,παει συννεφο,αλλα μονο σε γνωστους!

ρε οτι και να μπειτε και να λετε-γραφετε ,για τις εντυπωσεις βεβαια,δεν το σωζετε,το παστελακι θα το φαει ο μπουντρουκας απο πολλους,εδω ειμαστε να το δουμε αν σε περιπτωση κατεβει στις εκλογες ,στα λογια και εγω παρουσιαζω και λεω οτι ειμαι δεσποτης,τα γραφτα μενουν ομως και στα γραφτα-βιντεο κλπ ο μπουντρουκας ειναι υπερ μιας μεριδας επαγγελματιων ,που ομως αυτο το πραγμα καταπατει τα δικαιωματα αλλου κλαδου,αν ηταν ωραιος επρεπε να ηταν με το ΝΟΜΙΜΟ ,αυτα πληρωνοντε και θα τα πληρωσει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.