ΔΕΗ Μεγαλόπολης τέλος, από αύριο έχουμε την Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.

ΔΕΗ Μεγαλόπολης τέλος, από αύριο έχουμε την Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.

Ιούνιος 25, 2018 - 19:31
0 σχόλια

Ολοκληρώνονται και τυπικά αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου ,κατά την έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ, οι προπαρασκευαστικές διεργασίες για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας.

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι καλούνται να εγκρίνουν την απόσχιση των δύο εταιρειών που θα διατεθούν προς πώληση, προκειμένου να προχωρήσει ο διαγωνισμός πώλησης, ο οποίος έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση Θα δώσει την τελική τυπική έγκριση για τη σύσταση των δύο θυγατρικών εταιρειών, τα καταστατικά τους, οι ισολογισμοί, τα σχέδια απόσχισης κλάδων, και φυσικά τα ονόματα των μελών των νέων Διοικητικών Συμβουλίων.

Σύμφωνα  με τις πληροφορίες του Καφενείου της Μεγαλόπολης τα 5 μέλη του νέου Δ.Σ. είναι: πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος  ο Βασίλειος Βασιλόπουλος που υπηρετεί σήμερα στο Λιγνιτικό Κέντρο Μεγαλόπολης ,  μέλος του Δ.Σ. θα είναι ο Μεγαλοπολίτης Νίκος Παναγιωτόπουλος που είναι σήμερα διευθυντής του ΑΗΣ Α΄Μεγαλόπολης. Τα υπόλοιπα 3 μέλη είναι από την Αθήνα, η κ. Κουμιώτου, ο κ. Μελαχροινός και ο κ. Αντωνέλος. Η έδρα της εταιρείας θα είναι στην Αθήνα στην οδό Βερανζέρου 57.
δείτε και την νέα ιστοσελίδα: www.lignitiki-megalopolis.gr

Από αύριο ουσιαστικά έχουμε το τέλος εποχής για το καθεστώς της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη όπως το γνωρίζαμε από το 1967. Πλέον δεν υπάρχουν οι ΑΗΣ Α΄-Β΄και το ΛΚΜ. Θα υπάρχει η εταιρία Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε. με τις μονάδες 3-4 και τα ορυχεία και θα υπάρχει και η ΔΕΗ Μεγαλόπολης που θα είναι η μονάδα 5.

Και φυσικά λίγες ώρες πριν από την χαριστική βολή μην περιμένετε να δείτε καμία ανακοίνωση από τα συνδικάτα, η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τα μεγάλα σωματεία δεν έχουν αποφασίσει και δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα απολύτως! Δυστυχώς  θα δούμε για ακόμη μια φορά 4-5 συνδικαλιστές από την Μεγαλόπολη αν εμφανιστούν στην γενική συνέλευση και τίποτα άλλο!

Θα συνεχίσει βέβαια ο λαλίστατος πρόεδρος και οι υπόλοιποι της ΓΕΝΟΠ να μας κουνάνε το δάχτυλο , να μας αποκαλούν δημοσιογραφίσκους επειδή τολμάμε να τους κάνουμε κριτική.

Είναι πλέον ολοφάνερο, ας έχουν το θάρρος να το παραδεχτούν.Τα συνδικάτα παρακολουθούν τις διαδικασίες ξεπουλήματος χωρίς να έχουν καμία διάθεση αντίστασης!

Καληνύχτα ΔΕΗ, καληνύχτα Μεγαλόπολη !

Από το Καφενείο Μεγαλόπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.