Παναρκαδικός: Αναβολή και παράταση της αγωνίας (vid)

Παναρκαδικός: Αναβολή και παράταση της αγωνίας (vid)

Ιούνιος 25, 2018 - 20:28
1 σχόλια

Η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού που είχε ορισθεί για την Δευτέρα 25 Ιουνίου αναβλήθηκε λόγω του μη νόμιμου ποσοστού απαρτίας όπως ορίζεται από το καταστατικό γεγονός που δίνει παράταση στην αγωνία για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Όπως έγινε γνωστό με βάση το καταστατικό η νέα ημερομηνία της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του τριφυλλιού θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου την ίδια ώρα (19:00) στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας.

Ο Παναρκαδικός βρίσκεται στην αναζήτηση της λύσης στην μετά Αστέρα εποχή μετά το τέλος της συνεργασίας με τους κιτρινομπλέ με την διοίκηση να προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό έτσι ώστε να χαραχθεί η νέα εποχή του ιστορικού συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διοίκηση του Παναρκαδικού δουλεύει πράγματα και βρίσκεται σε επαφές με στόχο την εύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα δώσει την δυνατότητα στους πράσινους να συνεχίσουν το ίδιο ανταγωνιστικά και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το μέλος της διοίκησης Βασίλης Κωστόπουλος μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ επιβεβαίωσε τις επαφές και τις διεργασίες που γίνονται τονίζοντας πως ενδεχομένως στα τέλη της εβδομάδας αυτής που διανύουμε να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις με τον Παναρκαδικό να είναι σε φάση αναμονής.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει αισιοδοξία πως η λύση θα βρεθεί για την ιστορική ομάδα της πόλης με την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου να κρίνεται κρίσιμη για το μέλλον του Παναρκαδικού που έχει ανάγκη από την συμμετοχή και την στήριξη των φιλάθλων του.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός: Αναβολή και παράταση της αγωνίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΑΘΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.