Captain my captain Μιχάλη Σωτηρόπουλε

Captain my captain Μιχάλη Σωτηρόπουλε

Οκτώβριος 16, 2023 - 15:54
1 σχόλια

Ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Δημητσάνας επί του Αχιλλέα με τον αρχηγό την κρίσιμη στιγμή να βγαίνει μπροστά για την ομάδα του συμβάλλοντας τα μέγιστα για την σπουδαία ανατροπή.

Το παιχνίδι αυτό είχε φωνές αλλά διαμαρτυρίες για την διαιτησία, είχε ένταση αλλά και πάθος είχε όμως και τον Μιχάλη Σωτηρόπουλο να σκοράρει δύο φορές και με την συνολική του παρουσία να τραβάει το κουπί για να φτάσει η ομάδα του στην ανατροπή και την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Για να γίνει όμως αυτό, για να μπορέσει να σκοράρει δύο φορές και να βάλει το όνομα του στην ιστορία αυτού του αγώνα ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος από το 70’ και μετά κατόπιν εντολής του Γιάννη Καδά που πάλεψε να αλλάξει και τελικά δικαιώθηκε πράγματα ο Μιχάλης Σωτηρόπουλος εγκαταστάθηκε στην κορυφή της επίθεσης και πέριξ της αντίπαλης περιοχής.

Τόσο τα κοντρόλ του όσο και τα ψύχραιμα πλασέ του έχουν την δική τους αξία με τον ίδιο να γνωρίζει καλά τις μπροστά θέσεις μιας και πριν μετατοπισθεί στο δεξί άκρο της άμυνας αγωνίζονταν στις μπροστά θέσεις είτε ως εξτρέμ είτε ως περιφερειακός επιθετικός.

Φυσικά για να γίνει η ανατροπή εκτός του Μιχάλη Σωτηρόπουλου την πινελιά του φρόντισε να βάλει στο φινάλε και ο Γιώργος Καδάς με τι άλλο από μια απευθείας εκτέλεση φάουλ ως γνήσιος σπεσιαλίστας στημένων φάσεων.

Άξιο αναφοράς εδώ είναι και το γεγονός πως η Δημητσάνα εμπιστεύεται και νέα παιδιά με τρανταχτό παράδειγμα τον Τσιώση που πήρε γάντια βασικού και τους επίσης βασικούς σε αυτό το παιχνίδι Παναγιωτόπουλο και Πετρόπουλο με τους δύο πρώτους μάλιστα να είναι και στις κλήσεις για την Μικτή Αρκαδίας.

Πέραν αυτών η Δημητσάνα σε ένα παιχνίδι που είδε να βρίσκεται στο φάσμα της γκέλας κατάφερε τελικά να βγάλει αντίδραση και να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.