Το buzzer beater γκολ του Αποστολόπουλου στον Τυρό (vid)

Το buzzer beater γκολ του Αποστολόπουλου στον Τυρό (vid)

Νοέμβριος 11, 2019 - 10:37
1 σχόλια

Ο Μαντινειακός πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στον Τυρό επί του τοπικού Απόλλωνα με 2-3 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπές και φινάλε πραγματικό θρίλερ.

Με το σκορ στο 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα ο Σπύρος Αποστολόπουλος του Μαντινειακού έγινε ο ήρωας της ομάδας του και ένα από πρόσωπα της αγωνιστικής πετυχαίνοντας γκολ-νίκης και βαθμών λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα, με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ σχεδόν από το σημείο που είναι οι πάγκοι στο γήπεδο του Τυρού.

Ο έμπειρος επιθετικός του Μαντινειακού με μια έμπνευση της τελευταίας στιγμής αιφνιδίασε τον Παύλο στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα με τον ίδιο να πνίγεται στην συνέχεια στις αγκαλιές συμπαιχτών και προπονητών δημιουργώντας ταυτόχρονα ψυχρολουσία για τον χαμένο βαθμό στον Απόλλωνα Τυρού.

Μάλιστα το γκολ αυτό του Σπύρου Αποστολόπουλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί όπως συνηθίζεται σε μπασκετικούς όρους και ως buzzer beater καθώς μιλάμε για την τελευταία φάση του αγώνα καθώς ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να κάνει καλά, καλά σέντρα όταν ακούστηκε το τελικό σφύριγμα.  

Δείτε στο βίντεο το buzzer beater γκολ της μεγάλης νίκης του Μαντινειακού στον Τυρό επί του Απόλλωνα.

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Το buzzer beater γκολ του Αποστολόπουλου στον Τυρό


Υπάρχει 1 Σχόλιο

βαβα......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.