Γενική συνέλευση απόφοιτων Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης στην Τρίπολη

Γενική συνέλευση απόφοιτων Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 05, 2019 - 15:03
2 σχόλια

Στην Τρίπολη, το Σάββατο 7/12/2019 στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η  Γενική Συνέλευση των μελών των Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού της Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΜΕ.ΔΗ.Δ.). Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Εξελίξεις στη Δημόσια Διοίκηση.
Συζήτηση και απόφαση για δράσεις στα πλαίσια της λειτουργίας του Δ.Σ. των ΜΕ.ΔΗ.Δ.

Για την εκλογή του νέου ΔΣ των ΜΕΔΗΔ καλούνται όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν, να το δηλώσουν έως και τις 1/12/2019 ηλεκτρονικά στο e-mail των ΜΕΔΗΔ. Επίσης καλούμε τα μέλη μας να ολοκληρώσουν την ετήσια συνδρομή τους ή να επανεγγραφούν έως τη Γενική συνέλευση των Μεταπτυχιακών της Δημόσιας Διοίκησης.

Οι απόφοιτοι και οι πτυχιούχοι του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου λειτουργεί με νομική μορφή ως Αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρία από το 2008. Οι στόχοι των Μεταπτυχιακών Δημόσιας Διοίκησης είναι:

α. Η ανάδειξη της Εταιρίας σε δεξαμενή σκέψης για τη σύγχρονη διοικητική επιστήμη στην Ελλάδα, σε γόνιμο συνομιλητή της Ελληνικής Πολιτείας και Κοινωνίας και σε ενεργό συμμέτοχο σε αντίστοιχα διεθνή επιστημονικά δίκτυα. 

β. Η συστηματική και συνεχής προσπάθεια λειτουργίας της Εταιρίας ως επιστημονική κοινότητα με δομή εσωτερικού δικτύου διαρκούς  έρευνας και συνεργασίας.

γ. Η προάσπιση και διεκδίκηση του σεβασμού των δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών των Απόφοιτων και Μεταπτυχιακών Φοιτητών του μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και του χαρακτήρα του Πανεπιστημίου.

δ. Η καλλιέργεια μιας φιλότητας μεταξύ των μελών της Εταιρίας με σκοπό την προαγωγή της έρευνας και της κοινής δράσης.

ε. Η συστηματική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και την  ΑΔΕΔΥ, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο διεθνή χώρο.

στ. Η επεξεργασία μιας δεξαμενής γνώσης, εμπειρίας και έρευνας της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και η συμμετοχή σε διεθνείς ερευνητικές συνεργασίες διοικητικής επιστήμης.

 

Μετά τιμής

ΔΣ ΜΕΔΗΔ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Το βόλεμα του Χουζουράκη Σελετέ δεν περιλαμβάνεται στους στόχους!

Ποτέ ενεργός……και για πολλά χρόνια «ούτε φωνή ούτε ακρόαση». Αφού χάσαμε τις θεσούλες, ξυπνήσαμε!!!!! «Να εδώ είμαστε και εμείς».

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.