Αθλητική εκπομπή: Στα γήπεδα της Αρκαδίας

Αθλητική εκπομπή: Στα γήπεδα της Αρκαδίας

Φεβρουάριος 09, 2015 - 11:39
4 σχόλια

Δείτε στην αθλητική διαδικτυακή εκπομπή " Στα Γήπεδα της Αρκαδίας" με την Πέννυ Αναστοπούλου όλη την αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου, με ρεπορτάζ και στιγμιότυπα από τους αγώνες: Λαύριο-Αρκαδικός (Α2), Παναρκαδικός-Αστέρας Μαγούλας( Γ’ Εθνική), Απόλλων Τυρού-Ορχομενός Λεβιδίου 2-0, ΑΕΚ Τρίπολης-Παγγορτυνιακός 2-0, Φαλαισία-Τεγέα 0-1,Νικηταράς-Ηρακλής 3-4,Πανθυρεατικός-Λεωνίδιο 3-1, Κορακοβούνι-Δόξα Μεγαλόπολης 2-3 (Α’ Αρκαδίας), Κανδήλα-Αναγέννηση 0-0, Ολυμπιακός Λεωνιδίου-Ερμής Μελιγούς 0-1, ΑΕ Κορυθίου-Ελαιοχώρι 3-2, Μέγας Αλέξανδρος-Κάψια 2-0 (Β' Αρκαδίας), Δρομείς-Σπαρτιατικός 48-56 (Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Πάνας Κανδήλας-Απόλλων Τρίπολης 59-60 (Β' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), Λεωνίδιο-Αργολικός 49-55 (Α2 ΕΣΚΑΚ), Λεωνίδιο-Δαναοί 41-61 (Γυναικών ΕΣΚΑΚ), Αρκαδικός-ΓΣ Άργους 2-3 (Β' Εθνική γυναικών βόλεϊ), Λεωνίδιο-Απόλλων Τυρού 4-0 (Παιδικό ΕΠΣΑ).

Οι χορηγοί της εκπομπής είναι:

-Σκαραβαίος

-Γερμανός

-Coppola Bar & Co

-Μπερτζελέτος Δημήτριος

-Κρεοπωλείο "Φάρμα"

-Devero's pizza

-Cioccolato

-Διαχρονικό cafe-bar

-visitkynouria.gr

-Τζαβάρας ΑΕ

Ειδήσεις: 
Video: 

Στα Γήπεδα της Αρκαδίας 9 2 2015


4 Σχόλια

Στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα!!! Τα λεμε καθε φορα αλλα στο πορταλ στο κοσμο τους. την αναγεννηση να δειχνουν και τα για τα αλλα ποιος νοιαζεται

Έχεις δίκιο μαρμίτα. (Σε αποκαλώ έτσι γιατί έτσι υπογράφεις Γιώργο). Λες ότι τα λες κάθε φορά, αλλά δε μας λες τι τους λες και δε σε ακούνε. Κατά τα άλλα, σου ξαναλέω έχεις δίκιο Έπρεπε να αφήσουν τον Παναρκαδικό, το ντέρμπι στο Άστρος, το ντέρμπι στην Κανδήλα και το ντέρμπι στο Λεωνίδιο που διεξάγονταν την ίδια ώρα για να δείξουν αυτό που θες. Για να μην τρώμε πολλή ώρα, η πόρτα έχει κλείσει... Μην το παλεύεις άλλο. Άσε τα σχόλια και άσε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους. Υ.Γ. Η Αναγέννηση τι σου φταίει? Έχουν προπονητή... Προπονητή της εξέδρας....

1)Δε με λενε Γιωργο προς αποφυγη της οποιας παρεξηγησης. 2)Δεν ειμαι προπονητης της εξεδρας,αλλα εν ενεργεια ποδοσφαιριστης.Εχω παιξει και Γ εθνικη αν μπορει να πει κατι αυτο(δεν ειναι κατορθομα). 3)Δεν ειπα ποτε να αφησουν τα αλλα παιχνιδια για να δειξουν το ελπιδα-αρης,που απο αλλα παιχνιδια της αγωνιστικης ηταν καλυτερο και ντερμπι θα σου πω γιατι αν κερδιζε ο αρης θα γινοταν μπαχαλο στη βαθμολογια ( με τη καλη εννοια). Το πορταλ εχει χορηγους για την εκπομπη αυτη αρα εχει προφανως και καποιο κερδος στα ταμεια του. Βαση λοιπον του παραπανω λεω καθε φορα πως θα πρεπει να δειχνουν περισσοτερα παιχνιδια απο β τοπικο η τελος παντων να γινετε μια πιο καλυτερη επιλογη στο ποια παιχνιδια θα στειλουν καμερα. 4)Οσο για την αναγεννηση,δεν εχω καποιο προβλημα με την ομαδα αυτη,το αντιθετο μαλιστα. Την αναφερω απλα διοτι στις 13 αγωνιστικες που εχουν γινει ειναι η μονη ομαδα που δεν λειπει απο καμια εκπομπη στα γηπεδα της Αρκαδιας,παιζονταν αλλα και αλλα ντερμπι που δε τα καλυπταν με καμερα αλλα η Αναγεννηση με του καψια λογου χαριν υπηρχε στην εκμπομπη. Κατα τα αλλα εχω εξαιρετικη αποψη για το πορταλ και το στηριζω με τη καθημερινη μου επισκεψημοτητα. Υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα...ειναι λεπτομεριες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.