Άστραψε και βρόντηξε ο Σμυρνιώτης κατά Παυλή (video)

Άστραψε και βρόντηξε ο Σμυρνιώτης κατά Παυλή (video)

Ιούλιος 22, 2014 - 10:08
51 σχόλια

Το άρωμα παρανομίας των εκλογών δε θα αφήσω να αιωρείται πάνω απ' την πόλη

Δεχτήκαμε επίθεση με διανομή υβριστικών φυλλαδίων

Συνέντευξη τύπου σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ παραχώρησε ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, στην οποία αναφέρθηκε στην ένσταση που κατάθεσε για τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου.

Η ένσταση κατατέθηκε στις 15 Ιουλίου και εκδικάζεται από το Πρωτοδικείο Τρίπολης στις 28 Ιουλίου. Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για τους λόγους που ο ίδιος και η παράταξή του έφτασαν σε αυτή την πράξη. Είχαν στοιχεία για ρευστό αποτέλεσμα, όπως είχε πει και το βράδυ της 25ης Μαΐου μετά το τελικό αποτέλεσμα. Πολλά ψηφοδέλτια της παράταξης "Νέα Τρίπολη" κρίθηκαν άκυρα ενώ ήταν έγκυρα, είπε.

Αφού ερευνήθηκε όλο το εκλογικό υλικό, τόνισε ο κ. Σμυρνιώτης, οφείλαμε να πράξουμε σεβόμενοι τους ψηφοφόρους μας, τους υποψηφίους μας και το έργο μας στα 3,5 χρόνια στο Δήμο.

Ο δήμαρχος μίλησε και για επηρεασμό ψηφοφόρων κατά την προεκλογική περίοδο από άλλη παράταξη, ειδικά την Παρασκευή και το Σάββατο πριν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Επηρεασμός που όπως είπε κορυφώθηκε με διανομή υβριστικού φυλλαδίου. «Επιλέξαμε καθόλη την προεκλογική περίοδο τον πολιτικό πολιτισμό και το διάλογο, αντίθετα δεχτήκαμε επίθεση με διανομή φυλλαδίων με συκοφαντικό και υβριστικό περιεχόμενο. Επίθεση και σε διάφορα blogs και site», ανάφερε.

Ζητά  το αυτονόητο από την Ελληνική Δικαιοσύνη, τον έλεγχο της νομιμότητας καθόλα τα στάδια των δημοτικών εκλογών, συμπεριλαμβανομένου και την ημέρα της ανακήρυξης των συνδυασμών στο Πρωτοδικείο όπου η παράταξη "Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά" καθυστέρησε κατά μισή ώρα να καταθέσει τους υποψηφίους της. Γεγονός που όπως είπε ο κ. Σμυρνιώτης μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλες οι παρατάξεις που ήταν στo σημείο του Δικαστηρίου εκείνη την ώρα.

Όσων αφορά τις εκκρεμότητες του δήμου Τρίπολης και τις πληρωμές ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου όλες οι εκκρεμότητες θα έχουν τακτοποιηθεί. Μόνο ο πρώην δήμος Τεγέας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, γεγονός το οποίο οφείλεται σε προηγούμενες δημοτικές αρχές του πρώην Καποδιστριακού δήμου Τεγέας.

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τρίπολης μίλησε και για την ποσόστωση στα δημοτικά διαμερίσματα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η παράταξή του δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά υπερκαλύπτει την ποσόστωση. Ενώ διαβεβαίωσε και τον κ. Παυλή ότι θα είναι εκεί οποιαδήποτε στιγμή θελήσει να ενημερωθεί για θέματα του Δήμου.

Δείτε βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/z-Z5lxIOiMI


51 Σχόλια

Άντε γεια Ιωάννη!!!! Ήρθε το τέλος και δεν το έχεις καταλάβει ακομη!! Άντε για το μεροκάματο τώρα....

Οι εκλογές κατάντησαν πόλεμος ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες. Ο νικητής πιστεύει ακράδαντα ότι το τρόπαιο (δήμος, περιφέρεια, κυβέρνηση) είναι λάφυρο πολέμου και το κάνει ότι γουστάρει. Οι κανόνες χρησιμεύουν για να γράφονται εκθέσεις ιδεών και πομπώδεις λόγοι στις εθνικές επετείους. Το Σάββατο πριν την εκλογική διαδικασία είναι ευκαιρία για χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αν η κατάθεση των συνδυασμών είναι εκπρόθεσμη, το πρόβλημα θεραπεύεται εκ του αποτελέσματος. "Ουαί τοις ηττημένοις", τι νομίσατε, έχουμε δημοκρατία; Άντε ρε, τραβάτε από δω.

Σμυρνιωτης μπορείς όταν κερδίσεις τις εκλογές ο Δημητράκης δε θα ξέρει που να κρυφτεί και θα τον βρίσκουμε στα ταβερνάκια να κλαίει το πόνο!!!!! Πάμε γερά!!!!

Γιαααααααν!!! δες το βίντεο και, έλα ! πες την αλήθεια.!!.γιατί ούτε και εσύ δεν τα πιστεύεις όσα λες ρε γμωτο;;; κρίμα είναι... α και μετά απ αυτή την αποχαιρετιστήρια συνέντευξη, αφιερωμένο το παρακάτω: https://www.youtube.com/watch?v=nuzJDAvkO-Y όοοοχι όμως σ εσένα ...αλλού .....ξέρεις εσύ που...!!

Ο Παυλής έχει γερό ΄΄κολλημα΄΄με τις διαχειρησεις,τα δικαιολογητικά,τις εγκρισεις,τα παραστατικά και γενικα με το που πηγαιναν τα χρηματα...Λογιστής γαρ...Οσο περναει ο καιρός δεν τον βλεπω καλα το Γιαννακη.Το σκηνικο θυμιζει...Δημο Θεσσαλονικης ...Ειδωμεν.

μιλησε ο καραπαρανομος για νομιμοτητες κλπ καραπαρανομος που ψηφησε ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ πλατειας πετρινου,επειδη το γνωστο καφε το εχει ξαδερφη του,γιατι η γυναικα του ξαδερφου του ειναι και ξεδερφη του !!!!!!!!!!!!!!!! ο ξαδερφος του κινει τα νηματα εκει,και βλεπουμε ποιος λεει καντε τουτο ,καντε εκεινο ...................... καραπαρανομος σε αδειες που εχουν δωθει,πολλοι ξερουν τι και πως,μη καθομαι να γραφω ξανα μανα τα ιδια και τα ιδια το ψηφοδελτιο το δικο σου γιαννακη ειναι νομιμο? ερε γελια που θα πεσουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φοβαται ο Ιωαννης μηπως χρειαστει να δουλεψει κ τι δουλεια να κανει,τωρα που θα μεινει χωρις το δημαρχηλικι ? Πιτσαρια ισως ?

Φύγε εσύ,έλα εσύ. Αυτό είναι τίποτα παραπάνω.Σειρά να φάνε και να πιουν οι νέοι...αν τα καταφέρουν να το κάνουν και αυτό σωστά...

Η αλητεία των λασπολόγων, των ακροδεξιών, των καταχρεωμένων, των εκβιαστών και των κάθε λογής περιθωριακών τύπων δεν θα περάσει. Οι εκλογές που έγιναν από την παράταξη του Δημητράκη περιείχαν χυδαιότητα, λάσπη και παρανομίες. Ήρθε η ώρα να βγουν όλα τα άπλυτα στην φόρα και να μάθει ο κόσμος τις *** πρακτικές που υιοθέτησαν στις εκλογές όλα τα πρωτοπαλίκαρα του Δημητράκη. Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι προϊόν εξαπάτησης και ο κόσμος ήδη το έχει καταλάβει. Ήρθε η ώρα η Δικαιοσύνη να βάλει όλους τους παραβάτες στη θέση τους. Και μετά από όλα αυτά, η εταιρεία "Δημητράκης - συνεργάτες του **** & Σία Ο.Ε." θα κλάψουν για πολλά χρόνια...

Πήγαινε άνοιξε μια καφετέρια στην Πετρινού να βγάλεις μεροκάματο μαζί με τα φιλαράκια σου στον τσαντηρομαχαλά. Όσο για "νομιμότητα" σσσσσσ...,μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Παυλής - Βόσνος - Κακλαμάνος - Τυροβολάς - Κάμαρης - Παπούλιας - Θεοδωρακόπουλος - Μπακέας και Σία Ο.Ε. Όλη η αφρόκρεμα της ηθικής, της νομιμότητας και της καθαρότητας, που θέλησαν με κάθε τρόπο (Μα με κάθε τρόπο !!!) να κερδίσουν τις εκλογές για να διοικήσουν την Τρίπολη. Τώρα θα βγούν όλα τα άπλυτα στη φόρα...!!! Ευτυχώς υπάρχει και η Δικαιοσύνη για να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε εις βάρος όλων των ψηφοφόρων. Η παρανομία δεν θα περάσει...

Ο δημητράκης, η ακροδεξιά, η Αυγή και οι χρεοφειλέτες δεν θα δουν δημαρχία ποτέ. Τα δικά τους τα χρωστούμενα δεν θα τα ξεπληρώσουν οι πολίτες της Τρίπολης. Όλοι είδαμε τι έγινε με τον Παναρκαδικό. Εκεί όμως δεν υπήρχε δικαιοσύνη για να επιληφθεί "στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα". Με παρανομίες, παρατυπίες και ψευτιές δεν κερδίζονται οι εκλογές. Βράζει όλη η Τρίπολη με όλα αυτά. Να αποδοθεί δικαιοσύνη τώρα. Να εφαρμοστεί το γράμμα του νόμου και οι κατεργάρηδες να πάνε σπίτια τους.

Δέκα πέντε σχόλια σε μισή ώρα . Μπράβο παιδιά . Πως πληρώνεσθε , μάλλον με μηνιαίο μισθό αλλιώς πως θα μπορούσε να υπάρχει τόση ετοιμότητα ;

Όλος ο συνδυασμός εξαρχής παράνομος, ψεύτικες δηλώσεις, τα άκυρα εντελώς τυχαία έκαναν ρεκόρ, σημαδεμένα ψηφοδέλτια, παράνομα φυλλάδια και αναρτήσεις στο Internet, ****, ταξίματα για έμμισθες θέσεις των 400€, τάγματα ασφαλείας, Ρομά, πιέσεις, φακελάκια, καταστρατήγηση της νομοθεσίας περί διαδικασίας των εκλογών και πολλά - πολλά ακόμα... Θέλετε και δημαρχία... χαχαχαχαχαχαχα !!!! είστε για γέλια ρεεεεεεε...... Περιμένετε πως και πως για να ξεχρεώσετε όλοι σας, αλλά Θα σας μείνουν οι Κουτάλες στα χέρια !!!!

Καλά κάνει ο Σμυρνιώτης! Με τόσα άκυρα ψηφοδέλτια που εντοπίστηκαν, καλά κάνει και πρέπει να τα διεκδικήσει. Γι'αυτό υπάρχουν και οι ενστάσεις άλλωστε!

Ο Σμυρνιώτης έχει μάθει και να χάνει και να κερδίζει γιατί ασχολείται 20 χρόνια με την πολιτική. Εχει μάθει όμως να χάνει και να κερδίζει με νόμιμο τρόπο και όχι με παρανομίες. Μέχρι τώρα όσες φορές είχε χάσει δεν είχε κάνει ποτέ ένσταση. Αρα δεν είναι τυχαίο που έκανε τώρα. Προφανώς κάτι χοντρό έχει κάνει ο Κύριος Παυλής.

Ο Παυλής δεν είναι ο δήμαρχος του λαού είναι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗς ΛΑΣΠΗΣ. Βγήκε χωρίς να μας πει τίποτα για το πρόγραμμά του, για το όραμά του. Βγήκε μόνο βρίζοντας. Εαν είχε δίκιο όπως λέει γιατί δεν πήγε στη δικαιοσύνη να καταγγείλει το Σμυρνιώτη? Μόνο στα κανάλια έβγαινε και συκοφαντούσε για λόγους δημοσιότητας. Εάν έχεις στοιχεία κύριε Παύλή πας στον εισαγγελέα όχι στους φίλους σου τους δημοσιογράφους που τους έχεις και πελάτες και τους κάνεις ότι θέλεις.

Καλά ρε παιδιά του Γιαννάκη και της Ματίνας.(ή μόνο της Ματίνας;;) μην περιγράφετε βρε τις πρακτικές 3,5 χρόνων και των προεκλογικών σας αγώνων.. μπερδευεστεε.. και κάτι ακόμα..ΞΥΠΝΑΑΑΤΕΕΕ δεν παραμυθιάζεται ο κόσμος βρεεεεε!!! 12.600 και άνθρωποι εκφράστηκαν υπέρ του Παυλή.. δεν χρειαζόταν καμία υποκίνηση..αρκεί που έβλεπαν τις " οικογενειοκρατικές " πρακτικές του Σμυρνιώτη. ....

Η νομιμοποίηση των άκυρων ψηφοδελτίων του Σμυρνιώτη θα αλλάξει τη διαφορά των εκλογών ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς! Δεν είναι δυνατό να διοικήσουν τον Δήμο Τρίπολης δημοτικοί σύμβουλοι που πήραν από 200 έως 550 σταυρούς. Αυτή σίγουρα δεν είναι η βούληση του λαού.

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) Τρί, 22 Ιουλ 2014 - 13:28 Δεν μας λες εσύ, ρε λεβέντη, πόσο πληρώνεσαι για να μετράς τα σχόλια; Εν τω μεταξύ, έχουν προστεθεί κι άλλα...Θα τα μετρήσεις κι αυτά ή μήπως δεν ξέρεις να μετράς πάνω από το 15;

Ας ελπίσουμε να πετύχει η ένσταση επειδή "το μη χείρον βέλτιστον" όταν το χείρον είναι κάτι λυσσασμένα σκυλιά.

¨Αστραψε και βροντηξε""χαχαχα!!καλοοο!! γιαυτο ελεγαν για κακοκαιρια στην Τρίπολη???

Δεν πειραζει Σμυρνιωτη εισαι τωρα ανεργος απο 1 Σεπτεμβριου 2014 αλλα θα σε παρει η Ματινα υπαλληλος στο μαγαζι θα εχεις δουλεια μην αγχονεσαι Κατα ανεργιας να βγαλεις

Πώ πω πω.Η χασούρα είναι χειρότερη απ το θάνατο,κάποιες φορές.Άντε τώρα να επιστρέψεις προκαταβολές κ.λ.π.....ωχ Παναγία μου...

Στη λάσπη που του έριξαν για την οικογένειά του ο Σμυρνιώτης απάντησε με απόφαση της δικαιοσύνης. Στην κυρία Γ.Π. που έγραφε ότι της κατέβαινε καθημερινά στα blog και στα facebook επιβλήθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για τις συκοφαντίες που έγραφε. Ολοι όμως το έκαναν γαργάρα, κανένας δε βγήκε να πει ότι δικαιώθηκε ο Σμυρνιώτης και η γυναίκα του. Και φυσικά μετά τα παπαγαλάκια συνέχισαν να γράφουν ανώνυμα γιατί φοβήθηκαν μήπως επιβληθούν και σε αυτούς κυρώσεις. Εάν είχαν στοιχεία για όλα αυτά που κατηγορούσαν αυτόν και τη γυναίκα του έπρεπε να πάνε στον εισαγγελέα όπως πήγε και ο Σμυρνιώτης και δικαίώθηκε. Αλλά φυσικά δεν είχαν τίποτα που να είναι νόμιμο και να αποδεικνύει αυτά που έλεγαν. Γι' αυτό και έμειναν μόνο και μόνο στη λάσπη. Αλλά με τη λάσπη κύριε Παυλή δε γίνεσαι δήμαρχος, γίνεσαι λασπολόγος.

αμα περασει καμια ενσταση να δω που θα κρυφτουν κατι ψευτοεπιστημονες που πριν δηλωνανε υπερ κ μετα κατα....

Κε Σμυρνιώτη σύμφωνα με το νόμο έως τις 31-8-14 αν δεν κάνω λάθος είσαι Δήμαρχος και έχεις απόλυτα την ευθύνη για την κακή λειτουργία των φαναριών της πόλης . Μήπως τα αφήνεις να μην λειτουργούν η να υπολειτουργούν για να εκδικηθείς τους συμπολίτες σου επειδή δεν σε έβγαλαν Δήμαρχο; Η αμέλεια αυτή Κε Δήμαρχε είναι εγκληματική και αυτός που την διαπράτει είναι ο αυριανός εγκληματίας.

Ούτε με τον Σμυρνιώτη είμαι, ούτε με τον Παυλή. Κανένας από αυτούς τους δύο και κανένας δήμαρχος που πέρασε δεν υπήρξε μεγάλη προσωπικότητα σαν τους πολιτικούς γίγαντες του παρελθόντος, που ήσαν τέρατα μόρφωσης, πολύ καλλιεργημένοι, απίστευτα ρομαντικοί, αγαπούσαν τον τόπο τους και είχαν όραμα. Σήμερα εκλέγονται τεχνοκράτες που υποκλέπτουν ψήφους χειραγωγώντας και κατευθύνοντας πολίτες που τους έχουν ανάγκη, κατά κανόνα άνεργους που προσδοκούν από αυτούς να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους μετεκλογικά και να τους βάλουν σε κάποια δουλειά, αλλά και γέροντες και πολύ κόσμο που παραδοσιακά ψηφίζει χωρίς λογική και κρίση. Πόσοι είναι αυτοί που ψηφίζουν ηθικά και χωρίς ιδιοτέλεια αυτούς που πρέπει; Τώρα θα μου πείτε ποιοι είναι αυτοί που πρέπει. Η μόνη απάντηση σε αυτό είναι : Αυτοί που δεν έχουν δοκιμαστεί, που δεν έχουν κυβερνήσει, που δεν ανήκουν χρόνια ολόκληρα στο σάπιο σύστημα που επέβαλε στις μέρες μας την οικονομική τρομοκρατία. Έχω μετανιώσει τρελά που δεν έριξα πριν τις δημοτικές εκλογές τον κεσέ με το γιαούρτι που έτρωγα σε κάποιον συγγενή μου, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν ήρθε και μου χτύπησε μεσημεριάτικα την πόρτα μου για να μου δώσει με θράσος το ψηφοδέλτιό του, ενώ δεν ήρθε να με δει, δεν μου τηλεφώνησε ούτε μία φορά και δεν μου συμπαραστάθηκε σε σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα. Αυτό είναι το ηθικό ανάστημα των σύγχρονων πολιτικών. Και δεν με προβληματίζει πλέον η έννοια “σύγχρονοι πολιτικοί”. Απλώς γελάω. Γελάω πολύ με την κατάντια αυτών και ταυτόχρονα κλαίω και με τη δική μας κατάντια.

Α. Σ., εκτός από το να γελάμε και να κλαίμε, δεν πρέπει να κάνουμε κάτι άλλο; Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Δεν κινείται τίποτα, δεν ενδιαφέρεται κανείς, το σύστημα τα έχει οργανώσει όλα. Δεν είμαι απαισιόδοξος, είμαι ρεαλιστής. Θα αργήσουν πολύ να φτιάξουν τα πράγματα στη χώρα μας. Μέχρι τότε υπομονή φίλε μου.

@ Α. Σ. (χωρίς επαλήθευση) Τετ, 23 Ιουλ 2014 - 8:35 «...σαν τους πολιτικούς γίγαντες του παρελθόντος, που ήσαν τέρατα μόρφωσης, πολύ καλλιεργημένοι, απίστευτα ρομαντικοί, αγαπούσαν τον τόπο τους και είχαν όραμα...». Υποθέτω ότι δεν εννοείς τους Κωνσταντόπουλο, Σωτηρόπουλο, Κοτσιάνη, ε; Διαφορετικά, θα πρέπει να είσαι ζόμπι για να θυμάσαι και να έχεις δει το έργων των πιο παλιών δημάρχων...Κάθε εποχή είναι διαφορετική, έχει άλλες ανάγκες και απαιτήσεις...Δεν χρειάζεται να ισοπεδώνουμε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε διαβάσει πώς ήταν οι πολιτικοί του παρελθόντος...

Α. Σ. τόλμησες να ζητήσεις δημόσιους άντρες με κάποια αξία και αμέσως σου 'ρθε η απάντηση. Αν πας πολύ πίσω είσαι ζόμπι, αν όχι, οι Κωνσταντόπουλος, Σωτηρόπουλος, Κοτσιάνης ανακηρύσσονται άχρηστοι από τον Κρίστοφερ Λη. Χτες συζητιόταν στ "λίκνο της δημοκρατίας" το νομοσχέδιο για τον τουρισμό. Εκεί να δεις γίγαντες της πολιτικής που, τακτοποιημένοι πίσω από την ψήφο μας (του 2012, όχι των ευρωεκλογών) που έκλεψαν τάζοντας και αμέσως μετά με ένα mea culpa, mea culpa, mea máxima culpa άλλαξαν ρότα, τώρα τακτοποιούν τα συμφέροντα των εντολέων τους. Αύξηση των αφίξεων, μηδέν εισπράξεις για το κράτος και την οικονομία. Μετατροπή όλων μας σε κακοπληρωμένα γκαρσόνια, που θα πρέπει και να είμαστε ευχαριστημένοι. Και πού να δεις όταν αρχίσουν λίαν προσεχώς τη συζήτηση για τα δάση. Τι υπομονή να κάνω; Δεν θα έχει μείνει απολύτως τίποτα σε λίγο.

@ Christopher Lee Τετ, 23 Ιουλ 2014 - 15:07 Οι λίγοι σκέπτονται, οι πολλοί μιμούνται. Σε κατατάσσω στη δεύτερη κατηγορία για την άποψή σου και μόνο πως “Κάθε εποχή είναι διαφορετική, έχει άλλες ανάγκες και απαιτήσεις... Δεν χρειάζεται να ισοπεδώνουμε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή έχουμε διαβάσει πώς ήταν οι πολιτικοί του παρελθόντος...” Τι να ισοπεδώσουμε αγαπητέ μου συμπολίτη όταν όλα γύρω μας είναι ισοπεδωμένα και το έμβλημα της ζωής μας έγινε το “ο σώζων εαυτόν σωθείτω”; Όταν η απελπισία, η εγκατάλειψη, η κακοδιοίκηση, οι αδικίες και η διάψευση των ελπίδων μας μας οδήγησε σ’ έναν άγριο ατομικισμό ο οποίος στρέφει τον έναν να υποστηρίζει τον Σμυρνιώτη και τον άλλον τον Παυλή, (για παράδειγμα), όπου ο καθείς εναποθέτει τα προσωπικά του συμφέροντα; Ο Νίτσε έλεγε πως η εσωτερική δύναμη μιας κοινωνίας φαίνεται από τα πόσα παράσιτα μπορεί να ανέχεται. Τα παράσιτα όμως είναι τόσα πολλά που υποσκάπτουν σοβαρά την υγεία της. Μεταποιούν την κοινωνία σε παρασιτική, σ’ έναν πολιτικό φιδότοπο, της δίνουν το δικό τους ύφος με λόγια και έργα που επαναλαμβάνονται. Φυσικά και δεν εννοώ τους δημάρχους που κατονομάζεις. Κανένας δήμαρχος δεν έκανε μεγάλα έργα στην πόλη μας. Και μπορεί οι εποχές να αλλάζουν, οι αρετές όμως είναι απόλυτες. Η εντιμότητα, η πολιτική ευφυΐα, το αίσθημα δικαίου και η διαρκής υποχώρηση των πολιτικών προσώπων στα επί μέρους συμφέροντα και στις διαπροσωπικές σχέσεις μπροστά στο γενικό καλό, είναι βασικές αρχές για την καλή λειτουργία ενός κράτους. Δεν είμαι μηδενιστής, όμως οι νοοτροπίες πρέπει να αλλάξουν. Μόνο έτσι μπορεί να δημιουργηθεί κάποια προοπτική για τον τόπο μας.

Γιάννη σχολασε ο γάμος και εσυ ξεμείνεις εκεί!!! Τέλος Γιάννη το πάρτυ τελείωσε!!!

Άκουσα πως σήμερα ο Παυλής έκανε και αυτός με τη σειρά του ένσταση στο Πρωτοδικείο κατά του Σμυρνιώτη για κάποια άκυρα/έγκυρα ψηφοδέλτια !!! Τι έγινε κ. Παυλή, ξαφνικά θυμηθήκατε και εσείς την δικαιοσύνη ??? Γιατί τόσες μέρες λασπολογούσατε κατά του Σμυρνιώτη που έκανε χρήση του νόμιμου δικαιώματος για διαφάνεια και απόδοση δικαιοσύνης ??? Τώρα ξαφνικά γίνατε και εσείς υπέρμαχος της δικαιοσύνης και κάνετε και ενστάσεις ??? Αλλά μια ζωή αυτό ξέρει να κάνει ο Δημητράκης. Πρώτα να πετάει λάσπη και στα σκούρα να επικαλείται την δικαιοσύνη...

Κύριε Παυλή μάθαμε ότι με την αντένστασή σας δεν απαντάτε τίποτα για αυτά που ισχυρίζεται ο Σμυρνιώτης στην ένστασή του και απλά ζητάτε να σας προσμετρηθούν κάποια ψηφοδέλτια και να ακυρωθούν κάποια του Σμυρνιώτη. Δηλαδή επί της ουσίας εγκαταλείπετε τη διεκδίκηση του Δήμου.

δηλαδη ρε μαγκες ο ενας εχει δικαιωμα ενστασης,ο αλλος οχι ε !!!!!!!!!!!!! αρε προβατα................

Oταν μπαζώνεις την Δημητρακοπούλου και την Οικονομίδου με τραπεζοκαθίσματα και μηχανάκια, πολιορκείς το Μέγαρο της Δικαιοσύνης για να σε διατηρήσει Δήμαρχο; Για τους αδαείς, δηλ. τους τα δημοτικά ελέγχοντες, οι Δημητρακόπουλος και Οικονομίδης, τέκνα της Καρύταινας και της Βυτίνας αντίστοιχα, υπήρξαν κολοσσοί της νομικής επιστήμης και προς τούτο, δημοτικές αρχές με γνώση της ιστορίας έδωσαν τα ονόματά τους στους παράπλευρους δρόμους του Δικαστικού Μεγάρου. Τώρα κρεμάνε οι γύφτοι τα νταούλια εκεί που κρεμούσαν οι καπεταναίοι τ'άρματα.

Παιδιά τη δευτέρα ο Σμυρνιωτης θα ξανά εκλεχθεί δήμαρχος. Ας πρόσεχε η παράταξη του κυρίου Παυλή να ηταν πιο προσεκτική...

ΑΣΤΡΑΦΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ......Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.