Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα στην Τρίπολη

Εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα στην Τρίπολη

Ιούλιος 22, 2014 - 09:52
0 σχόλια

Δύο κλοπές σε καταστήματα της Τρίπολης εξιχνιάστηκαν από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Αφαλείας Τρίπολης. Οι κλοπές είχαν γίνει στις 14 και 17 Ιουλίου και γι' αυτές συνελήφθησαν ένας 27χρονος κι ένας 37χρονος.

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) υπόθεση κλοπής σε κατάστημα, η οποία είχε γίνει την 17.7.2014 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε βάρος ενός (1) 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Εξιχνίαση μίας (1) υπόθεσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) υπόθεση κλοπής σε κατάστημα, η οποία είχε γίνει την 14.7.2014 το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, σε βάρος ενός (1) 37χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.