Αστέρας ξανά με το «ρόπαλο» της νίκης

Αστέρας ξανά με το «ρόπαλο» της νίκης

Απρίλιος 03, 2016 - 20:54
7 σχόλια

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες φεύγοντας με το διπλό από το Καυταντζόγλειο επικρατώντας με 0-1 του Ηρακλή για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι κιτρινομπλέ ήταν εξαιρετικοί και πολύ διαβασμένοι μπλοκάροντας τον Ηρακλή και με βάση την εικόνα αλλά και τις ευκαιρίες του αγώνα θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα και αν κάνουν πιο εύκολοι την νίκη τους.

Ο Αργεντίνικος συνδυασμός του Μπερτόλιο που θύμιζε μαέστρο με τον Νίκο Φερνάντες σε ρόλο εκτελεστή έδωσε ξεκλείδωσε την άμυνα των Θεσσαλονικέων με τον Αστέρα Τρίπολης να πανηγυρίζει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Η νίκη αυτή βάζει ξανά στο κόλπο των play off τον Αστέρα Τρίπολης αλλά στο κυνήγι του ΠΑΟΚ μετά την ήττα του από τον Πανιώνιο με τους κυανέρυθρους να εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους στα play off αλλά ακόμα όλα να είναι στο αέρα αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων.

Το παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει τον ρυθμό του και να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης. Μετά τα μακρινά σουτ του Νίκο στο 7’ για τους κιτρινομπλέ και του Κυριακίδη ένα λεπτό μετά για τον Γηραιό ήρθε η μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 21’ για την αρκαδική ομάδα με τον Μπερτόλιο να βρίσκει εξαιρετικά τον Δημούτσο ο οποίος έπιασε δύσκολο σουτ την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24’ ήρθε το 0-1 για τον Αστέρα όταν μετά από μία γρήγορη κόντρα επίθεση ο Μπερτόλιο βρήκε πολύ ωραία τον Νίκο Φερνάντες και αυτός με πλασέ νίκησε τον Περνίς δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Αστέρας συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και στο 27’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Χαμντανί να κάνει το σουτ τον Περνίς να διώχνει με υπερένταση και στην συνέχεια σε κεφαλιά του ίδιου παίκτη του ο Ζιαμπάρης να διώχνει πάνω στην γραμμή. Το μακρινό σουτ του Μπουλούτ δεν ανυσήχησε τον Μπαντή στο 29’ με την ομάδα του Μάκη Χάβου να φθάνει μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 42’ μετά από ακόμα μία ασίστ του Μπερτόλιο το σουτ του Μάσα σταμάτησε στο δοκάρι με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η είσοδος του Ρομάνο για τον Ηρακλή έδειξε να βελτιώνει την εικόνα του στον χώρο της μεσαίας γραμμής όμως ο Αστέρας ήταν πολύ καλά στημένος και ήταν αυτός που είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της επανάληψης στο 53’ με τον Περνίς αρχικά να κόβει τον Μπερτόλιο και στην συνέχεια ο Τσότρας τον Δημούτσο, με την μπάλα να φθάνει στον Μπερτόλιο όπου ανενόχλητος με κεφαλιά από το ένα μέτρο έστειλε την μπάλα έξω.  Η απάντηση του Ηρακλή ήρθε στο 60’ με τον Βέλλιο να βγαίνει απέναντι από τον Μπαντή και όμως το σουτ που έκανε ήταν άστοχο. Στο 65’ ο Αστέρας ήταν αυτός που έφθασε για μία ακόμα φορά κοντά στο γκολ όμως η κεφαλιά του Γκόιαν σταμάτησε στην αγκαλιά του Περνίς.

Ο Αστέρας Τρίπολης στα τελευταία λεπτά κλήθηκε να διαχειριστεί το υπερ το προβάδισμα έτσι όπως είχε διαμορφωθεί από γκολ του Νίκο Φερνάντες στο 24’ και το έκανε με εξαιρετικό τρόπο με την αρκαδική ομάδα να επιστρέφει στις επιτυχίες και να φεύγει από την Θεσσαλονίκη και την έδρα του Ηρακλή με μία πολύ σημαντική νίκη.

Γήπεδο: "Καυτανζόγλειο"

Γκολ: 25' Νίκο Φερνάντες

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς (34' Ιντζόγλου), Καρασαλίδης, Τσότρας (77' Περόνε), Ζιαμπάρης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Λεοζίνιο, Πασάς (46' Ρομάνο), Βέλλιος

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χάβος): Μπαντής, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Κιτοκό, Χαμντανί, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Μάσα (90' Ιωαννίδης), Μπερτόγλιο, Νίκο Φερνάντες (71' Στανισάβλιεβιτς)

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Ο Πανιώνιος πολύ δύσκολα θα πάρει αδειοδότηση και η ΑΕΚ επίσης είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν δικαιούται να παίξει ΕΥΡΩΠΗ τα επόμενα δύο χρόνια. Επομένως δυνητικά και η 7η θέση σε βγάζει στην Ευρώπη.

Και ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ θα πάρουν αδειδότηση.Χωνέψτετο.Πλει οφ για Αστέρα φέτος τέλος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.