Αστέρας – Stoiximan: Χέρι, χέρι μέχρι την κορυφή (pics, vid)

Αστέρας – Stoiximan: Χέρι, χέρι μέχρι την κορυφή (pics, vid)

Νοέμβριος 02, 2015 - 14:01
1 σχόλια

Την έναρξη της συνεργασίας με την «Stoiximan» παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας (2/11) η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στην αίθουσα τύπου του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου που έδωσε την ευχή του και ευλόγησε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για την αρκαδική ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος  Μποροβήλος και ο εκπρόσωπος της εταιρίας «Stoiximan» κ. Γιάννης Σπανουδάκης μίλησαν για την συνεργασία αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Αστέρας και η «Stoiximan» έχουν ως στόχο να φτάσουν έως την κορυφή ενώ αναφορικά με την χρονική διάρκεια της συμφωνίας είναι αρχικά για 1+1 χρόνια.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρος ανέφερε:

«Είμαστε εδώ σήμερα  σε αυτή την αίθουσα στο γήπεδο του Αστέρα για να τιμήσουμε την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα. Το καμάρι της Τρίπολης που όλοι θαυμάζουμε τους παίκτες και την ομάδα και χαιρόμαστε με τις επιτυχίες και ευχόμαστε να είναι η ομάδα της νίκης.

Ο δεύτερος λόγος της παρουσίας μου εδώ είναι η παρουσία του κ. Σπανουδάκη  για την σπουδαία επιχορήγηση στις ποδοσφαιρικές ομάδες και να επαινέσω και να συγχαρώ αυτή την χειρονομία και να διαβεβαιώσω ότι σύμφωνα με το λόγο του θεού πρέπει όλοι εμείς και όλοι εκείνη που έχουν την δυνατότητα να έχουν μία ιδιαίτερη συμπεριφορά στην κοινωνία και να στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί όπως τόνιζαν και οι πρόγονοι μας «νους υγιείς εν σώματι υγιή».

Στην εκκλησία όλους εκείνους που αγωνίζονται για την ζωή τους λέμε αγωνιστές και τους αγίους τους λέμε πνευματικά αθλητές στον αγώνα της πίστεως και της ευαρεσκείας στον Θεό. Άρα λοιπόξν ο σωματικός και ο πνευματικός αθλητισμός έχουν κοινά στοιχεία. Εδώ οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις τους ευχόμενα να έχουν επιτυχία μεγάλη και να στηρίζουν τους αθλητές και ταυτόχρονα να στηρίζουν τους αθλητές της κοινωνίας. Γι’ αυτό συγχαίρω τον κ. Σπανουδάκη και τους συνεργάτες του γι’ αυτό το έργο και την απόφαση που έλαβαν να στηρίξουν τον αθλητισμό της χώρας μας. Να είναι και προστάτες του κοινωνικού αθλητισμού ειδικά σήμερα στην εποχή μας οι άνθρωποι έχουν πολλές δυσκολίες. Όλοι βρίσκονται σε μία κατάσταση αγώνα για τη ζωή και σε αυτό τον αγώνα έχουν πολλές δυσκολίες και πρέπει να έχουν αρωγούς. Έτσι λοιπόν πρέπει όλοι να αποδειχθούμε καλή διαχειριστές στα αγαθά που μας δίνει ο θεός και να έχουμε αγάπη και πίστη. 

Πέρυσι στον αγιασμό του Αστέρα όλοι οι παίκτες των παρακολούθησαν με ευλάβεια. Έτσι πήγαν στη Γερμανία και πήραν καλό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να μπουν στους ομίλους και να φθάσουν στην επιτυχία. Αν πιστεύεις στο έργο που κάνεις πάντα θα είσαι νικητής».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος είπε:

«Σας καλωσορίζουμε σήμερα σε μία σεμνή γιορτή διότι είναι μια σημαντική απόφαση για την ομάδα μας να συνεργαστούμε με μία κορυφαία εταιρία όπως είναι η «Stoiximan».Έχουμε πολλά κοινά σημεία με την εταιρία αυτή.

Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο πετυχαίνει και κάτι καλύτερο και έφθασε μέχρι και την κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου εργαζόμενος σκληρά έτσι και η «Stoiximan» γρήγορα κατέκτησε την κορυφή στον δικό της τομέα».

«Είναι αλήθεια πως ο Σεβασμιότατος την περσινή χρονιά έκανε τον Αγιασμό της ομάδας και κάτι που φάνταζε πολύ δύσκολο έγινε πραγματικότητα με τον Αστέρα να περνά τρεις προκριματικούς γύρους και αν βρίσκεται στους ομίλους του Europa League κάτι που λίγες ομάδες καταφέρνουν να περάσουν δηλαδή από όλες τις διαδικασίες των προκριματικών».

«Από κει και πέρα δεν είναι μέρα για μεγάλους λόγους αλλά μία πολύ σημαντική στιγμή. Ξεκινάει μια συνεργασία με μία κορυφαία εταιρία και πιστεύω πως μαζί χέρι, χέρι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε νέες κορυφές και αν σημειώσουμε μεγάλες επιτυχίες πραγματικά για πολλά χρόνια μαζί.

Ο Αστέρας δεν είναι εταιρία που κάνει ευκαιριακές συμβάσεις και συνεργασίες. Για εμάς το πρώτιστο δεν είναι το οικονομικό αλλά να έχουμε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρίες και τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι η  «Stoiximan».  Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι μαζί θα ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές».

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σπανουδάκης εκπρόσωπος της εταιρίας  «Stoiximan»  τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη χορηγική μας συνεργασία ως μεγάλος χορηγός της πολύ σημαντικής ομάδας του Αστέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και παρότι είμαστε μία νέα εταιρεία, βλέπετε πώς εκφράζουμε την αρωγή και την υποστήριξη μας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε με τις εθνικές ομάδες πόλο και βόλεϊ, ενώ επιλέξαμε μία σειρά αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες και χθες είχαμε την ευτυχία να γιορτάσουμε το χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής, που είναι αθλητής που χορηγούμε. Εμείς θέλουμε τη στήριξη του αθλητισμού, βοηθάμε οικονομικά και προσπαθούμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε τα θετικά του αθλητισμού. Ο ίδιος στόχος μας είναι και για το ποδόσφαιρο. Μέσα από τις εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες, πέρα από την προβολή του ονόματος της εταιρείας που λογικό είναι να θέλουμε να προβάλουμε, θέλουμε να αναδείξουμε το θέαμα του ποδοσφαίρου, να βοηθήσουμε στην προσέλκυση του κόσμου στα γήπεδα, προκειμένου να αποκτήσει το ποδόσφαιρο που είναι ένα πολύ θεαματικό άθλημα την υποστήριξη του κόσμου που του αξίζει.

Δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν είναι μόνο το κέντρο. Έχουμε επιλέξει μία ομάδα από την περιοχή Αθήνας-Πειραιά και τέσσερις ομάδες, που μεταξύ αυτών είναι και ο Αστέρας που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά που με την παρουσία του τιμάει την Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Να βοηθήσουμε τον Αστέρα, έστω με την οικονομική συμπαράσταση και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων και να προσελκύσει τους φιλάθλους της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. 

Γι' αυτό θέλαμε με την παρουσία μας σήμερα εδώ ν' αναδείξουμε το γεγονός αυτό, αλλά και τις εγκαταστάσεις που είναι υποδειγματικές για μία ομάδα που έχει ιστορία γύρω στα δέκα χρόνια. Ο Αστέρας είναι μία νέα ομάδα και εμείς μία νέα εταιρεία, που και οι δύο επιδιώκουμε την κορυφή, αλλά που νομίζω πώς και οι δύο θα πετύχουμε την κορυφή γιατί κάνουμε μία πολύ θετική προσπάθεια.

Το δεύτερο που είναι σημαντικό, σε μία περίοδο που δοκιμάζεται η χώρα μας και ο κόσμος, δεν μπορεί το ποδόσφαιρο που προσδοκά στη συμπαράσταση του κόσμου, να μην επιστρέφει πίσω στην κοινωνία και σε κοινωνικό έργο. Επιδίωξη μας μέσα από αυτές τις συνεργασίες με τις ΠΑΕ είναι να αποδώσουμε πίσω στην κοινωνία της Τρίπολης και της Αρκαδίας την κοινωνική βοήθεια. Αυτός είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει και θα το αναδείξουμε μαζί με την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του Αστέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πώς φέραμε και κάποιο γούρι, γιατί ο Αστέρας επανήλθε σε μεγάλες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στον προπονητή που εκπροσωπεί το αγωνιστικό τμήμα και ευχόμαστε σε μία μακροχρόνια συνεργασία με θετικές προοπτικές».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αστέρας-Stoiximan: Χέρι, Χέρι μέχρι την κορυφή


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΤΟΥ ΠΑΕΙ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.