Ο Λυκουρέντζος στηρίζει τον Μεϊμαράκη

Ο Λυκουρέντζος στηρίζει τον Μεϊμαράκη

Νοέμβριος 02, 2015 - 14:18
2 σχόλια

Καθώς προχωρεί ο Νοέμβριος, η μάχη ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας θα κορυφώνεται. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η επίσκεψη του επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελοου Μεϊμαράκη στην Τρίπολη στις 4 Νοεμβρίου.

Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μεϊμαράκη στην Αρκαδία, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος με δήλωσή του στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη στην εκλογική μάχη και επισημαίνει ότι ο νυν επικεγαλής της ΝΔ εργάζεται για την ανασυγκρότηση της παράταξης και υπογραμμίζει ότι μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στην ιστορική πρόκληση που έχει μπροστά της τόσο το κόμμα όσο και η χώρα μας.

Παράλληλα, ο κ. Λυκουρέντζος στρέφει τα πυρά του στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ο λαός καλέιται να πληρώσει το ακριβό τίμημα των μύθων του.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ.

Υποδεχόμαστε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος θα μιλήσει στις 17:30 στο Πνευματικό κέντρο της πόλης μας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εργάζεται για την ανασυγκρότηση  της Νέας Δημοκρατίας, της μεγάλης, λαϊκής και φιλελεύθερης παράταξης, των  κορυφαίων εθνικών επιτυχιών και των κοινωνικών επιτευγμάτων.

Στην παρούσα περίοδο της πολιτικής ζωής της Χώρας, ο Ελληνικός λαός καλείται  να πληρώσει το ακριβό τίμημα των μύθων της Αριστερής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει  με ξεκάθαρη ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα, με συγκεκριμένη και ριζοσπαστική φιλελεύθερη πρόταση και με Πρόεδρο ενωτικό και ισχυρό, να αποτελέσει τη νέα επιλογή του εκλογικού σώματος,  όταν στο προσεχές μέλλον, θα  κληθεί η ελληνική κοινωνία  να αποφασίσει. 

Ο Πρόεδρος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης  με τη διαχρονική παρουσία και προσφορά του στη πατρίδα, μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στην ιστορική αυτή πρόκληση για το κόμμα μας.


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.