Αστέρας - Αλάνιασπορ σε live streaming

Αστέρας - Αλάνιασπορ σε live streaming

Ιούλιος 25, 2017 - 18:31
2 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει το απόγευμα (19:00) της Τρίτης 25 Ιουλίου το πρώτου του δυνατό φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στην Τούρκικη Αλάνιασπορ των Ελλήνων διεθνών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλα.

Την φιλική αναμέτρηση θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήστε ζωντανά σε live streaming μετάδοση από την Αυστρία και να δείτε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη σε ένα πολύ καλό τεστ για τους κιτρινομπλέ.

Για να δείτε την φιλική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Αλάνιασπορ πατήστε εδώ

(Τελικό) Αστέρας Τρίπολης-Αλάνιασπορ 1-2

Τέλος αγώνα

53' Γκοοοοοοοολλλλ για τον Αστέρα. Ο Γκοντό κέρδισε πέναλτι και ο Μάσα με εύστοχη εκτέλεση μειώσε σε 1-2.

24' Γκολ για την Αλάνιασπορ και 0-2. Απευθείας φάουλ του Ακπάμπα με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος πάνω στον Μανιά και να αλλάζει πορεία και να πηγαίνει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

* Πρώτη εμφάνιση με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για τον νεαποκτηθέντα Εουχένιο Ισνάλντο. Με το νούμερο 9 ο Αργεντινός στην πλάτη.

6' Γκολ για την Αλάνιασπορ με τον Βάγκνερ Λον. Ο Βραζιλιάνος με κοντινό πλάσε άνοιξε το σκορ.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Igor, Τριανταφυλλόπουλος, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Dudu, Madinda, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Isnaldo, Μανιάς.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.