Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Νοέμβριος 08, 2015 - 21:29
10 σχόλια

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης που επικράτησε με 0-1 στο ΟΑΚΑ της ΑΕΚ με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 89ο λεπτό για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η αρκαδική ομάδα συνεχίζει την ανοδική της πορεία και το αήττητο σερί των τελευταίων αγώνων περνώντας και από το ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι που το διαχειρίστηκε εξαιρετικά παρά τα διαιτητικά λάθη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό και η ΑΕΚ να απειλή πρώτη  με μια γυριστή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 16' μετά το φάουλ του Μάνταλου. Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να βγάλουν φάσεις, απειλώντας μόνο μέσα από στημένα απόρια της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργλίας του Αστέρα Τρίπολης όπως το φάουλ του Γκάλο -που απέκρουσε ο Μπαντής- στο 33'. ΗΑΕΚ στην μοναδική καλή της στιγμή  στο πρώβτο ημίχρονο από οργανωμέν η επίθεση ήταν στο 39’  όταν ο Μάνταλος πέρασε την κάθετη για τον Αραβίδη, αλλά ο Μπαντής αντέδρασε γρήγορα και έδιωξε τον κίνδυνο.

Το ήρεμο πρώτο 45λεπτο έκλεισε όταν στις καθυστερήσεις ο Βάργκας  ενώ ήταν πεσμένος από το φάουλ του Λανθαρότε αντέδρασε πολύ άσχημα και ο Κουκουλάκης σωστά έδειξε κόκκινη κάρτα για την κλωτσιά προς τον αντίπαλο του.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ παρότι έπαιξε με 10 παίκτες μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε για να πετύχει ένα γκολ  με τον Μπαντή όμως να αποκρούει τόσο το διαγώνιο σουτ του Αραβίδη όσο και το φάουλ του Μάνταλου. Στην συνέχεια τα λεπτά  ο Αστέρας ισορροπούσε την κατάσταση και μετά το 70' άρχισε να πιέζει εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Ένωση έπαιζε και με παίχτη λιγότερο.

Η φάση, πέρα από αυτή του Βάργκας που θα σημάδευε το ματς έγινε στο 74' όταν ο Κουκουλάκης για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος ξέρει ακύρωσε κανονικό γκολ του Παπαδόπουλου αλλά τελικά αυτό δεν στοίχισε στον Αστέρα γιατί στο 89' ο Φούντας έκανε ωραία κίνηση και σουτ με τον Μπαρόχα να μην μπλοκάρει και τον Παπαδόπουλο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα με την αρκαδική ομάδα να πανηγυρίζει μία πολύ σπουδαία νίκη.

 

Το νικηφόρο γκολ του Παπαδόπουλου για το 0-1!!!

Posted by Asteras Tripolis Official Fan Club on Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Γκολ: 89' Παπαδόπουλος

ΑΕΚ (Πογιέτ): Μπαρόχα, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γκάλο, Γιόχανσον, Σιμόες , Μάνταλος (84' Κορδέρο), Βάργκας, Μπαρμπόσα (70' Μπουοανότε), Αραβίδης (71' Κρισάντους)

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος,Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (64' Δημούτσος), Κουρμπέλης, Μάσα (85' Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (68' Φερνάντεζ), Παπαδόπουλος

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Χλουπ....... κάτι έλεγε κάποιος για γκροβεράκι....... Ωραία τώρα;;;; Ντάξει;;;; Άντε και του χρόνου!!!!!

Διαμορφωνει χαρακτηρα μεγαλης ομαδας ο Αστερας,μετα το 60-65 βγηκε μπροστα να παρει το ματς.Την Αεκ την ειδε κανεις να ερχετε 'η ακομα;

Που είναι οι υβριστές της ομάδας και του Βεργέτη; Αλλά ξέρουμε...τυχερή η ομάδα , άσχετοι οι αντίπαλοι ,νικήσαμε γιατί έβαλε τον Ζησόπουλο ( τον οποίο τον θεωρώ παιχταρά -αλλά ένας -δυο ποδοσφαιριστές δεν φέρνουν την άνοιξη ). Η αλήθεια είναι ότι οι τραυματισμοί ( ήταν πολλοί στην αρχή της περιόδου ) και η κακή απόδοση στην άμυνα μας στοίχισε βαθμούς. Καλή συνέχεια στην ομάδα και ελπίζω κάποιοι στην θύρα 1Ε που έχω διαρκείας να σταματήσουν να βρίζουν προπονητή και παίκτες γιατί είναι απλά άσχετοι και κάνουν κακό.

Καλά,μην κάνετε έτσι,μια ομάδα που ανέβηκε από τη Β΄ Εθνική κερδίσαμε , δεν χάλασε και ο κόσμος!!

Κάποια χανουμάκια την περασμένη εβδομάδα έγραφαν εδώ υβριστικά σχόλια. Έλπιζω να μην "πόνεσαν" πολύ χθες. Κορόιδευαν τον Αστέρα οτι δεν γεμίζει το γήπεδο. Μια πόλη με 30000 κόσμο έχει 3-4 χιλ στο γήπεδο της δλδ περίπου 10-15% τουλάχιστον. Εσεις με 1 εκ κόσμο μονο 15 χλδ καταφέρατε και μετά μιλάτε? Θα σας περιμένουμε στον β γύρο για ένα παγωτό ακόμα. Και αν τύχει και μπείτε 5αδα, που δεν το βλέπω, θα σας ρίξουμε 1-2 ακόμα στα πλειοφφ.

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 09/11/2015 - 16:38 Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ το γήπεδο ήταν γεμάτο; Μήπως έβλεπες άλλον αγώνα; 2000 μόνο ήταν οι Κύπριοι που είχαν έρθει και θέλεις να μας πεις ότι το υπόλοιπο γήπεδο είχε άλλες 3000, δηλαδή σύνολο 5000; Ρε πας καλά; 1000-1200 μαζεύει το γήπεδο στα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας...Ρώτα και τον Κουκάκη να σου πει...Άει προχώρα που θα μας πεις ότι μαζεύει και κόσμο το γήπεδο...Εδώ οι άλλοι ταξίδεψαν τόσα χιλιόμετρα από την Κύπρο και οι Τριπολιτσιώτες δεν πάνε που είναι το σπίτι τους δίπλα στο γήπεδο...

Απάντηση σε Class my pouts. Εσύ πρέπει να σαι από τα χανουμάκια που "πόνεσαν" χθες. Σε 9 μέρες έλα να μας ξαναμιλήσεις. Ρε συ και με 100 άτομα στο γήπεδο, αναλογικά περισσότερους από σένα μαζεύουμε και το παγωτό σου θα το τρως. Μην ανησυχείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.