Στάικος Βεργέτης: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη»

Στάικος Βεργέτης: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη»

Νοέμβριος 08, 2015 - 23:16
0 σχόλια

Ως μία σπουδαία νίκη χαρακτήρισε την επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ο Στάικος Βεργέτης στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στο γεγονός της αποβολής τονίζοντας έφερε πιο αργά την κούραση στην ομάδα του ενώ αναφορικά με τις τελευταίες νίκες επισήμανε δεν υπαρχει κάποιο μαγικό κουμπί με την ομάδα του να δουλεύει πολύ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης

"Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη. Τόσο όσον αφορά την βαθμολογική μας εξέλιξη όσο και γιατί την πετύχαμε μέσα στην έδρα μιας σπουδαίας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα υπήρχε η κούραση από το παιχνίδι που είχαμε με το ΑΠΟΕΛ και γι' αυτό δεν είχαμε φρεσκάδα μετά το ματς της Πέμπτης. Η ΑΕΚ είχε περισσότερη ενέργεια αλλά μας ευνόησε η αποβολή της γιατί έφερε πιο αργά την κούραση σε μας. Στο τελευταίο 20λεπτο εμείς βγήκαμε μπροστά και είχαμε κάποιες καλές στιγμές με κορυφαία φυσικά στιγμή το γκολ της νίκης".

"Το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Είχαμε μία άσχημη περίοδο. Δυσκολευόμασταν να σκοράρουμε. Δεν υπάρχει μαγικό κουμπί υπάρχει δουλειά. Είπαμε θα δουλέψουμε και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και το κάναμε. Η καλή αμυντική δουλειά ήταν το σύνθημα μας για την αντεπίθεση".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.